Sarah Sandstrom: Altijd bereid om te leren

Hallo gemeenschap! ik sloot aan oor montage In 2017. Ik begon een paar uur per week te editen en ben daarna overgestapt naar meer uren per week editen. Toen werd ik gevraagd om voor de krant te schrijven. Ik denk dat mijn eerste antwoord nee was. Onze uitgever Barbara Hardt heeft een manier om haar verzoeken zachtjes te herhalen.

Ik vond mezelf al snel een redacteur, journalist en fotograaf. Ik behandel gemeenschapsnieuws en veel schoolnieuws in Nederland. Ik heb ook Tales of Mountain Folklore en enkele historische artikelen geschreven. Ik hou ervan om de coole mensen in onze gemeenschap te interviewen en hun verhalen te delen. We moeten zien hoe gebeurtenissen en mensen uit het verleden en het heden ons leven vandaag rijker maken.

werken voor oor montage Het was een onverwacht pad in mijn leven. Ze heeft me op meer manieren uitgedaagd dan ik ooit had gedacht, zowel professioneel als persoonlijk. Op onze nachtelijke e-mails wanneer we de krant moeten drukken om de krant te helpen COVID te overleven. Het zien van de waarde van de lokale gemeenschapskrant maakte een enorme indruk op mij.

Ik ben opgegroeid in Indiana, South Dakota en Wisconsin. Ik heb een bachelor in het secundair onderwijs maatschappijleer en een master in sociaal, multicultureel en taalkundig divers onderwijs. Ik begon mijn onderwijscarrière in de jaren negentig op een middelbare school in een dorp in Slowakije. Het was een geweldige ervaring. Ik verlengde mijn tijd in Centraal-Europa en verhuisde naar Praag, Tsjechië, en studeerde aan de Univerzita Karlova (Charles University). Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om de cultuur en de mensen te leren kennen en ik ben ook vrijwilliger om Engelse les te geven op de universiteit. Eind jaren 90 was een geweldige tijd om in Midden-Europa te zijn.

READ  De eerste behandeling in Nederland: een kankerpatiënt behandelen met stamcellen uit zijn speekselklieren

Vandaag woon ik in Gilpin County met mijn twee kinderen. Mijn kinderen gaan naar Nederlandse scholen en vinden het leuk om de camera te leren gebruiken als ze samen met mij verslag doen van de evenementen oor montage. Ik geef ook Engelse taalontwikkeling op Nederland Primary School.

Ik geloof dat de leermogelijkheden eindeloos zijn, dat er altijd tijd is om aardig te zijn, en sociale rechtvaardigheid is mijn passie. Dus dat betekende dat ik terug naar school ging en nog een diploma behaalde in educatieve duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid. Als samenleving moeten we de systemen veranderen die mensen vernederen en beschamen. Er is veel werk aan de winkel.

Ik hoop dat we volgend jaar bereid zijn om van elkaar te leren in de Peak to Peak-gemeenschap. Ik hoop dat we de tijd kunnen nemen om voor onze buren te zorgen en elkaar te steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *