Kylian Mbappé scoort twee doelpunten en leidt Frankrijk naar Nederland in de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden

Kylian Mbappé scoorde tweemaal toen de kwalificatiecampagne van Frankrijk voor Euro 2024 perfect van start ging tegen Nederland (Martin Rickett/Penn) (Bayer)

Frankrijk Hij scoorde drie keer in de eerste 22 minuten op weg naar een pak slaag Holland 4-0 in Parijs om hun kwalificatiecampagne voor Euro 2024 een perfecte start te geven.

Doelstellingen Van Antoine Griezmann en Dayo Uppicano kwam Frankrijk al acht minuten eerder tweemaal op voorsprong Kylian Mbappé Hij voegde een derde doelpunt toe om de gastheren uit het zicht te houden.Nauwelijks een kwart van de wedstrijd ging tegen de kant van Ronald Koeman.

Mbappe scoorde twee minuten voor het einde opnieuw om ervoor te zorgen dat de nummer twee van het WK hun kwalificatiegroep domineerden, terwijl de zware nederlaag van Nederland leidde tot hun verlegenheid in Koeman’s eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer.

Elders in groep B bereikte Griekenland een 3-0 overwinning in Gibraltar, met doelpunten van Giorgos Masouras, Emmanuel Siops en Anastasios Pakasitas die de bezoekers naar de tweede plaats in het vroege klassement stuurden, voor de Republiek Ierland die hun campagne tegen Frankrijk begon. op maandag.

Romelu Lukaku scoorde een hattrick België Ze lieten hun WK-ellende achter zich met een comfortabele 3-0 overwinning op Zweden.

Ze werden bovenaan hun groep gehouden door Oostenrijk, voor wie Marcel Sabitzer van Manchester United tweemaal scoorde in een 4-1 overwinning op Azerbeidzjan.

Tsjechië versloeg Polen in hun openingswedstrijd met 3-1 in Praag en scoorde tweemaal in de eerste drie minuten om de eerste plaats in de groep te veroveren, terwijl Moldavië en de Faeröer met 1-1 gelijkspeelden in Chisinau.

READ  Naar plaatsen gaan: touroperators creëren levensverbeterende ervaringen voor reizigers - Entertainment

Dusan Tadic en Duzan Vlahovic scoorden tweemaal in de eerste helft en zetten Servië op koers naar een 2-0 thuiszege tegen Litouwen. In dezelfde poule ging Bulgarije thuis met 1-0 onderuit tegen zijn Balkanbuurman Montenegro.