De Pixel Watch en Pixel 7 zouden ervoor kunnen zorgen dat ik voor altijd van Apple af zou stappen

Sinds de afsluiting van Google I/O 2022 heb ik veel gedachten gehad over wat er van de campussen van Google gaat komen. Maar een ding dat je moet weten, is dat ik de iPhone en Apple Watch voornamelijk dagelijks gebruik. Ik ben een van die mensen die echt in het Apple-ecosysteem geloven, en het maakt mijn werk zelfs gemakkelijker.

Het is geweldig om dingen uit te wisselen tussen mijn Mac en mijn iPhone of iPad, terwijl de Apple Watch mijn favoriete smartwatch blijft – althans voorlopig. Zoals ik eerder heb uitgelegd, is er een grote reden Waarom Pixel Tablet mijn favoriete advertentie was doorgemaakt Google I/O 2022 trefwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *