Bella Dutch Spring Sports Samenvatting – 4-1-2021 | KNIA KRLS Radio

Isaac Tremer neemt deel aan de 100m op SE Polk op 4-1-2021

Pella Boys Track and Field wint de beste finishes in SE Polk Early Bird
Bella gaf donderdag verschillende sterke optredens tijdens hun tweede buitenwedstrijd van het seizoen lente 2021 in Zuidoost-Polk. Bella won de ontmoeting met 149 punten.

Dit zijn de beste afwerkingen:

eerste plaats:
Discussie: Cody Huisman (158-11)

4 x 400 estafette: Jackson Rosenbaum, Josiah Wittenberg, Karl Miller, Tony Schmitz (3:29)
400m horden – Ryan Hancock (1: 00.6)
1600 meter – Nathan Vander Waal (4: 49.37)
3.200 meter – Josiah Wittenberg (9:49)

2de plaats:
The Hurdle Relay Shuttle: Gage Huyser, Quinn Gruver, Izaak LaHue, Nolan Clayberg (1:05)
400m sprint – Tony Schmitz (52.16)
800 Sprint Medley Estafette: Kenson Fuller, Quinn Gruver, Reece Thoreson, Karl Miller (1: 37,7)
3200m – Achtervolging Le Mans (9:54)
Kogelstoten – Cody Huisman 51-9.5
110m horden – Nolan Kleberg (15,86)
800m lopen – Chase Le Mans (2: 05.33)

anders:
Gage Huesser – 3e plaats, 110 horden (16.44)
1600 afstand divers – vierde plaats
4 × 800 estafettes – 4e plaats
4 × 200 estafettes – 5e plaats

Het voetbal van Pella Boys begint met een overwinning op de weg op de Huskies
Bella reisde naar Winterset om zijn eerste wedstrijd van het seizoen te spelen, die opende met een 4-0 overwinning op Winterset. Oranje begon hard, met Isaac Semeni die een penalty kreeg in de Winterset 18yd box voor een overtreding in de vijfde minuut om Bella 1-0 te maken.

READ  Wereldkampioenschap hockey 2023: teamprofiel India | hockey

Coach Mark Solomon zegt dat de nieuwe speler Austin Boone de tweede helft inging en snel indruk maakte, want hij ontving een pass en plaatste hem vervolgens tactvol in de verre hoek om er 2-0 van te maken in het voordeel van Bella in de 55e minuut. Bella bleef doorgaan. bereik succes terwijl de tweede helft verder ging, met een schoon doelpunt van Logan Solomon rebounds in de 64e minuut van het spel, en vervolgens het tweede doelpunt van Isaac Seminy in de 70e minuut om de score af te sluiten op 4. 0.

Suleiman noemde ook verschillende “uitstekende” reddingen gemaakt door Bella-doelman Mason Holland om de sluiting voor Oranje veilig te stellen. Bella Fairfield organiseert maandag 5 april in het City Soccer Complex en reist op dinsdag 6 april naar Indianola.

Bella Girls Golf presteert beter dan Linville Soleil
Lady Dutch golfteam werd gisteravond verslagen door zes treffers tegen Linville Sully. Bella scoorde 265 tegen 259 voor Linville Sully. De belangrijkste resultaten waren de tweede medailles Ella Jahner (61), Reagan Vanwick (66), Elle Woojin (69) en Olivia Hood (69), zei coach Joe Tanjin. Bella is de volgende in het toernooi in Ankeny op 12 april.