Aussies uit: Moy en Mabel heffen de bekers, Soutar en Behich degraderen

Terwijl er het geluk was van Aaron Mooy en Awer Mabil die de landstitels wonnen, stonden Hari Sutar en Aziz Behesh voor de teleurstelling van degradatie.

Bekijk onze samenvatting van alle nieuwste outdoor-evenementen!

Sookeros-metro

in het tsjechisch, Bewust Mabel Hij viel zondag in de 66e minuut in toen Sparta Praag het seizoen afsloot en hun titelwinst vierde voor hun thuisfans in een 1-0 nederlaag tegen FC Viktoria Plzen.

Waar naar Schotland Aaron Moy Hij miste zondag de 5-0 overwinning van Celtic op Aberdeen. Wel deed hij mee aan de viering van de landstitel.

Na het winnen van de Scottish League Cup en de Scottish Premier League vorig seizoen, is Celtic-manager Ange Postecoglou nu op zoek naar een hattrick om zijn tweede seizoen in het Europese voetbal af te sluiten.

The Hoops strijden komend weekend voor hun derde Scottish Cup tegen Inverness Caledonian Thistle.

Aaron Mooy wint de Schotse landstitel met Celtic

Elders in Schotland, SleutelrollenEn Cameron Devlin En Nathaniel Atkinson Ze speelden allemaal volledige wedstrijden tijdens Garang Cole Hij was een ongebruikte invaller toen Heart of Midlothian zaterdag met 1-1 gelijk speelde tegen Hibbennan in de derby van Edinburgh. James Jego Hij speelde de eerste helft voor Hibs.

Door de loting kon Hibernian niet van Hearts naar de vierde plaats springen en volgend seizoen automatische Europese kwalificatie behalen.

terwijl, Ryan ras Hij moest in de achtste minuut afbetalen Keanu Backus Hij speelde zondag de hele wedstrijd mee in de 3-0 nederlaag tegen de Rangers.

De Saints bereikten voor het eerst de top zes onder de huidige competitie-indeling, maar sloten het seizoen puntloos af in hun voorgaande zes wedstrijden.

READ  Diana jachtontwerp onthult nieuw jachtconcept - Diana 47M R.50

Ryan McGowan Hij speelde ook een volledige wedstrijd en zette maandag een man-van-de-wedstrijd neer voor St Johnstone toen ze het seizoen afsloten met een 2-0 overwinning op Livingston.

Aan de andere kant van de Schotse Premier League-wedstrijden na de splitsing, Aziz Bahish Hij speelde de volledige wedstrijd voor Dundee United toen hun degradatie naar het kampioenschap maandag werd bevestigd met een 3-2 nederlaag tegen Motherwell.

in de Eredivisie, Harry Soutar Hij was maandag een ongebruikte invaller toen Leicester City West Ham met 2-1 versloeg, maar de overwinning van Everton op Goodison Park bevestigde de degradatie van Fox.

Leicester degradeerde slechts zeven jaar na het winnen van de competitie naar de Eerste Klasse.

Elders in de Premier League Alexander Robertson Hij was een ongebruikte invaller in de 1-0 nederlaag van Manchester City tegen Brentford op maandag.

Robertson

naar Nederland, Matt Ryan Hij stond zondag in het doel van AZ Alkmaar bij een 2-1 nederlaag tegen nummer twee PSV. AZ eindigde het seizoen op de vierde plaats en verzekerde zich daarmee van een plek in de play-offs van de Europa League.

in de Italiaanse Premier League, Ik vind Hrutik Hij was een ongebruikte invaller voor Hellas Verona in hun 1-1 gelijkspel tegen Empoli op zaterdag. Verona was wanhopig op zoek naar een overwinning en stond thuis met 1-0 voor tot de 95e minuut toen ze de gelijkmaker binnenkopten tegen Empoli.

Verona bevindt zich nu in de degradatiezone en heeft op de laatste speeldag van het seizoen een resultaat nodig tegen AC Milan.

In Duitsland, Jackson Irvin Speel de eerste helft even Connor Metcalfe Hij viel in de 75e minuut uit voor St. Pauli toen ze het seizoen afsloten met een 1-1 gelijkspel tegen Karlsruher op zondag. Na een wisselend seizoen eindigde St. Pauli het seizoen op de vijfde plaats.

READ  James Newman onthult de # 1 inspiratie op de songchartlijst van het Eurovisie Songfestival

In Frankrijk, Denise Jenro Hij was een ongebruikte invaller voor Toulouse in het 1-1 gelijkspel van zondag tegen AJ Auxerre. Toulouse staat dertiende in de competitie met nog één wedstrijd te gaan.

naar MLS, waar Brad Smit Hij was een ongebruikte invaller in de 2-1 overwinning op Austin Alex Gersbach Ook in de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Cincinnati was hij zondag een ongebruikte invaller.

naar Azië, waar Mitch Langerak Hij stond opnieuw in het doel toen Nagoya Grampus zaterdag Consadole Sapporo met 2-1 versloeg in de J.League. Nagoya blijft na de zege op de derde plaats in de competitie.

in de j2-league, Mitch Duke Hij startte en speelde zondag 64 minuten voor Machida Zelvia in een 2-1 nederlaag tegen Tokushima Vortis.

En terwijl Machida zijn eerste nederlaag leed in zeven wedstrijden, werd het gat aan de top van het klassement met slechts één punt verkleind nadat de als tweede geplaatste Tokyo Verdy punten liet vallen en gelijk speelde tegen de door degradatie bedreigde Iwaki.

in de K1-competitie, Harrison Delbridge Hij speelde zaterdag de volledige wedstrijd voor Incheon United in hun 2-2 gelijkspel tegen Daegu.

Olyroos en Subway Young Socceroos

in de Duitse Bundesliga 3. Liga, John Iredale Hij viel in de 66e minuut in toen Wien Wiesbaden zaterdag met 1-0 won bij Hallescher FC. SV Wehen Wiesbaden dacht een paar minuten later gepromoveerd te zijn toen Vfl Osnabrück in de 95e en 97e minuut scoorde en met 2-1 won van BVB II.

Meer Australiërs in actie

• in de Franse Eerste Divisie, Mohamed Touré Hij was een ongebruikte invaller voor Stade Reims in hun 3-0 nederlaag bij Lyon op zondag.
  • in de Italiaanse Premier League, Christian Volpato Hij was zondag een ongebruikte invaller voor Roma in de 2-1 nederlaag tegen Fiorentina.
  • In de Deense 2e Divisie, Kon ozoniden Hij viel zondag in de 64e minuut in voor Esbjerg in een 1-1 gelijkspel met AB.
  • in de j2-league, Stephan Mok Hij kwam zondag in de 69e minuut van de bank voor Fagiano Okayama in de 2-1 nederlaag tegen Tochigi.
  • in de K1-competitie, Lachlan Jackson Hij speelde de hele wedstrijd voor Suwon FC in hun 2-0 nederlaag tegen Gwangju op zondag.
  • in de K2 League, Patrick Flutman Hij speelde de hele wedstrijd voor Seongnam FC in hun 2-1 nederlaag tegen Anyang op zaterdag.
READ  Kylian Mbappé scoort twee doelpunten en leidt Frankrijk naar Nederland in de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden