Acteur Martin Heijmans kijkt al vijftien jaar geen tv

© Aangeboden door NU.nl


Martin Heijmans hoeft zich niet druk te maken over de actualiteit. Hij zegt dat de 37-jarige acteur al vijftien jaar geen tv meer kijkt en amper kranten leest de Volkskrant.

Zegt Heijmans, winnaar van de International Emmy Award 2015 voor zijn rol in de Nederlandse tv-serie. Ramses.

“Op een avond, na urenlang nutteloos hardlopen, trok ik de stekker uit het stopcontact en zette hem nooit meer aan. Dus ik heb geen idee welke shows ik tegenwoordig moet zien.”

Heijmans heeft ook geen krant nodig: ‘Een keer per jaar geef ik een show op’ de Volkskrant. Vier weken voor 2 euro. Zeg het meteen op, want ik lees het toch niet. papier afval. En ik vind het zo leuk. “

“Met wie kan ik hier praten?”

Hoewel hij enigszins klaar was om in de Verenigde Staten te werken na het winnen van de prestigieuze Emmy, moest deze internationale prestatie nog beginnen.

“Nadat ik een Emmy had gewonnen, probeerde ik het en kreeg er minstens tachtig.” zelf tapeHet is getest voor Netflix-series en films, maar daar is nog niets van terechtgekomen. Ik had gewoon met Amy in de hand naar LA moeten vliegen, die foto op de toonbank van de grote toneelbureaus moeten leggen en zeggen: “Nou, met wie kan ik hier praten?”

Heijmans is binnenkort in de film Mijn vader is een vliegtuig zien. De film gaat op 24 september in première op het Nederlands Film Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *