Wat ga jij dit weekend spelen? (20 augustus)

Foto: vanillaware

Ga je dit weekend surfen? Golfrace 64 nu uit Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket service, dus we zijn zeker sommige Je wordt nostalgisch naar de late jaren ’90. Anders kan golf zijn met Recensenten vervloeken golf (We zullen in de toekomst onze eigen recensie hebben!). Of misschien kijk je er wel naar uit Bevestig de definitieve lijst met Mega Drive Mini 2-games.

Elders op Nintendo Life hebben we een lijst van alle Wii U en 3DS DLC die je moet pakken voor het sluiten van winkels. terwijl we lachten Droom Kirby Buffet In onze recensie. Wij deden ook mee De cultus van zwangerschap in een andere positieve recensie voor deze onafhankelijke klap.

Nu is het tijd om te ontspannen en Bespreek onze weekendspelplannen. een paar meterHet Nintendo Life-team heeft precies dat hieronder gedaan, dus voel je vrij om onze inzendingen te lezen en vervolgens deel te nemen aan de jouwe via onze opmerkingensectie. Genieten van!

Kate Gray, stafschrijver

Dit weekend vlieg ik naar Duitsland met een tussenstop van acht uur, dus ik zal veel videogames spelen. wens me geluk.

ik heb gespeeld 13 bewakers Zoals elk werk dat niemand de laatste tijd heeft gedaan, en ik ben van plan het te blijven doen totdat ik begrijp wat er op de grond in het spel gebeurt. Het is erg verwarrend!! Net als ik denk dat ik een plotpunt heb bedacht, blijkt dat iedereen eigenlijk een robot is en dat iedereen een droom is en dat iedereen de hele tijd is gestorven, zoals elke beroemde film op hetzelfde moment. Maar het is cool, leuk en raar, en ik wil nog zo’n tien miljard meer van dit soort games, dus ik ben blij.

READ  Sony Interactive Entertainment investeert in Japanse overzeese ontwikkeling

Alana Haggis, faculteitsschrijver

Ik zie eruit als een kapotte cilinder, maar het is meer dan dat Xenoblade Chronicles 3 Voor mij dit weekend. Ik ben nu aan het einde van hoofdstuk VI, wat betekent dat ik niet ver van het einde van het spel ben. Natuurlijk is het verslaan van het spel niet het einde van Xenoblade 3, maar Ik zal me op mijn gemak voelen om door te gaan met nieuwe dingen. Het was uitzonderlijk, en zelfs met een paar struikelblokken aan het einde van het spel, is dit waarschijnlijk mijn favoriet. Xenoblade Spel. Ik ben klaar om door het einde en de aftiteling te huilen en dan een paar superieure bazen neer te halen!

Dus de dingen zouden nu veel gevarieerder moeten worden, want ik heb een pauze nodig van RPG’s! ik moet nog afmaken neon wit (ja, werkelijk) Dus ik ga dit weekend wat tijd besteden aan het spitten, maar dan denk ik dat ik maar aan de slag ga Paardebloem: een kleurrijk verhaal. Ik heb hier niets dan verbazingwekkende dingen over gehoord.

Olly Reynolds, teamschrijver

Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik dit weekend tijd zal hebben om iets te spelen, maar als ik dat zou doen, zou ik waarschijnlijk in een Metroidvania-game springen, misschien Axioma Verge of Bloodstained: Rituals of the Night; Iets waar ik makkelijk in en uit kan stappen. Ik zou er in kunnen springen Danganronpa En hier en daar wat scènes kijken, maar nogmaals, dat is als ik de tijd heb!

Jim Norman, teamschrijver

Na afgelopen weekend te hebben rondgekeken in appartementen, ga ik deze week In werkelijkheid Ga naar een van hen! Dit zou natuurlijk een beetje een vreemde oproepen, in het bijzonder, Jim gaat verhuizen! (Met dank aan Alana voor het afvinken), in de laatste show “Life Imitates Art”.

READ  Sony's nieuwe PS5-firmware kan je games een beetje sneller maken

Hoe dan ook, er zullen overal feestelijkheden zijn. Ik verwacht terug te gaan naar de klassiekers met Super Mario-feestje En de Dans gewoon 2022 Om echt te wennen aan de nieuwe plek.

Zoals de meeste mensen, was ik eerlijk naar de video aan het kijken enorm Hoeveelheid Splatoon De inhoud is deze week en je zou in de verleiding kunnen komen om de serie weer terug te brengen als je wat vakjes leegmaakt. Ik heb die specifieke franchise in het verleden niet echt gehad, maar een nieuwe start is misschien het perfecte moment om erop terug te komen – we zullen zien.


Zoals gewoonlijk, bedankt voor het lezen! Laat hieronder een reactie achter met je plannen voor weekendgames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *