Ratings van Ajacieden in de terugwedstrijd waarin ze de Young Boys versloegen

Ajax bereikte met gemak de kwartfinales van de European League na donderdag een 2-0 overwinning op Young Boys. Michael Bale beoordeelde de Ajacieden op hun optreden in Zwitserland.

Martin Stecklenburg 7/10: Opnieuw sterk optreden van de doelman, die vrijdag mogelijk terugkeert in de Nederlandse selectie. Hij kreeg slechts twee schoten op doel onder ogen, maar hij controleerde zijn gebied goed.

Devin moersleutel 6/10: Hij maakte veel vorderingen en droeg goed bij, maar had achteraan wat problemen met de Young Boys ‘Wings, vooral in de eerste helft. Hij was taaier na de eerste helft en had over het algemeen een goede wedstrijd.

Nicholas Tagliaviko 6.5 / 10: Net als Wrench had Tagliaviko veel meegemaakt en had hij een aantal goede kansen om te scoren die hij niet kon uitstaan. Hij deed tijdens de wedstrijd meer interventies dan al zijn teamgenoten.

Edson Alvarez 6/10: Alvarez speelde in het centrum van de verdediging, kreeg een treffer en miste een wedstrijd tegen de aanvallers van de Young Boys. Hij had het geluk dat hij in de eerste helft geen strafschop kreeg voor handbal.

Lisandro Martinez 7/10: Krachtig gedurende de hele wedstrijd creëerde Martinez een belangrijke handicap met een 0-0-score. Hij maakte zes passes, wat twee keer zoveel is als al zijn teamgenoten. Martinez werd een belangrijke speler in het Ten Hag-team.

Dali Blend 6.5 / 10: Blind verscheen, de blinden stonden weer in de basis en op het middenveld. Maak een goede shift en doe wat hij het beste kan, de bal voor Ajax vasthouden en naar voren stuwen.

READ  AFG vs NED, ODI's eerste livestream: waar en wanneer kun je Afghanistan en Nederland live online bekijken?

Ryan Gravenberch 7/10: Hij domineerde het middenveld volledig en speelde een sleutelrol in de openingstreffer van Ajax. Hij behaalde het meeste aantal aanrakingen voor Ajax tijdens de wedstrijd en eindigde met een passnauwkeurigheid van 90,9%. Opnieuw een sterke prestatie van de 18-jarige.

Divi Classen 6.5 / 10: Klasen had een goede band met de Ajax-frontlinie en liet nauwelijks een misplaatste pass vallen. Een goede ommekeer van de altijd hardwerkende middenvelder naar bijdragen aan beide doelen.

David Neres 6.5 / 10: Hij vond onlangs zijn vorm voor het doel en scoorde opnieuw voor de openingstreffer van Ajax. Dit was echter zijn belangrijkste bijdrage omdat hij moeite had om in het spel te komen.

Anthony 6/10Hij kreeg een aantal goede standpunten, maar slaagde er niet in het doel te raken met vier schoten. Hij heeft een klasse, maar hij moet meer klinisch zijn als Ajax wil doorgaan met de competitie.

Doosan Tadic 8/10De belangrijkste Ajacied Tadic bereidde Neres opnieuw voor op de openingswedstrijd en scoorde vervolgens vanaf elf meter in de tweede helft. Hij spreidde de bal goed en speelde in de tweede helft een uitstekende pass voor El Idrissi.

Alternatieven

Mohammed al-Quddus 6.5 / 10: Hij kwam en zag er pikant uit. Zeer indrukwekkend aan de bal en voltooide vijf dribbels in 25 minuten op het veld. Stijlvolle speler.

Oussama Idrissi 6/10: Hij probeerde nog steeds zijn stempel te drukken als Ajacied, zette Al Idrissi in de poging na zijn komst en zag er gevaarlijk uit, maar hij zette een goede kans recht op de Young Boys-doelman. Op dit moment niet genoeg doen om te beginnen.

READ  This is what fans think about Olivia Rodrigo's "driver's license"

Sean Clipper N / A: Niet lang genoeg op het veld om een ​​audit uit te voeren

Brian Broby N.v.t: Niet lang genoeg op het veld om een ​​audit uit te voeren

Bear Shores N.v.t.: Niet lang genoeg op het veld om een ​​audit uit te voeren