Premier League-ronde: Vivian Miedema scoort twee goals, leidt Arsenal naar zege op Leicester, Manchester United verslaat Brighton, Aston Villa verslaat Tottenham | voetbal nieuws

Leicester 0-5 Arsenal

Vivian Miedema scoorde tweemaal in de tweede helft toen Arsenal Leicester met 5-0 versloeg in de Women’s Super League.

Beth Mead bezorgde Arsenal een vroege voorsprong, maar Leicester, tweede van beneden, kreeg te maken met stevige weerstand tot halverwege de tweede helft toen de Nederlandse spits Miedema in acht minuten een schot scoorde.

Een eigen doelpunt en een opportunistisch schot van Tobin Heath verzegelden de score.

afbeelding:
Beth Meade viert de opening van Arsenal in King Power Stadium

Arsenal stond bovenaan het klassement met 43 punten, twee punten voorsprong op Chelsea, voordat het Reading en Reading ontmoette. Beide teams hebben na zondag nog vier competitieduels te gaan.

Manchester United 1-0 Brighton

Eerder op de middag scoorde Leah Galton het enige doelpunt van de wedstrijd toen Manchester United Brighton met 1-0 versloeg en opnieuw drie punten won op de vierde geplaatste Manchester City, dat zaterdag West Ham United met 2-0 versloeg.

Bottom line Birmingham City trok vrijdag met Everton.

Met een achterstand van zeven punten op Leicester lijkt Birmingham nu vrijwel zeker te degraderen.

Hoe volg je WSL op Sky Sports

Luchtsporten – Alle 35 games zullen beschikbaar zijn via de grote Sky Sports-kanalen, waaronder Sky Sports Premier League, Sky Sports Football en Sky Sports Main Event.

Sky Sports digitaal – Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van WSL via SkySpots.com en de app, inclusief exclusieve functies en interviews, plus speciale liveblogverslagen en clips van de games live op Sky Sports. Je kunt dit seizoen gratis wedstrijdhoogtepunten van elke WSL-wedstrijd bekijken op de digitale platforms en het YouTube-kanaal van Sky Sports.

READ  Real Madrid geeft deze zomer voorrang aan Erling Haaland in plaats van Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain

Sky Sports Nieuws – 24 uur per dag, zeven dagen per week kunnen fans van Barclays FA WSL genieten van Sky Sports News (Channel 409), de reguliere redactionele berichtgeving en verhalen van de competitie gedurende het seizoen.

Binnen WSL – Georganiseerd door de bekroonde omroep en journalist Jessica Creighton, binnen WSL Barclays Women’s Football League is een uitgebreid rapport over alle aspecten van de Barclays Women’s Football League. De wekelijkse show wordt vanaf donderdag 9 september uitgezonden op Sky Sports Premier League, en het programma bevat previews van een half uur van wedstrijden, diepgaande analyses en exclusieve interviews met spelers. Kijkers kunnen een kijkje achter de schermen verwachten, evenals een samenvatting van alle actie op en buiten het veld.

Sky Sports Sociaal – Naast de berichtgeving over en zichtbaarheid van de competitie op alle grote sociale-mediakanalen van Sky Sports, is er een nieuw speciaal Twitter-kanaal Tweet insluiten Het wordt de thuisbasis van alle Barclays FA WSL-content op Sky Sports.

Klik hier om alle Barclays FA WSL-wedstrijden aan uw kalender toe te voegen.