Pearland klopt Nederland, The Woodlands

Zich herstellende van een 23-6A nederlaag tegen Alvin op dinsdagavond versloeg hij Berland Nederland en The Woodlands donderdag op het Barbers Hill Invitational softbaltoernooi.

In de 13-7 overwinning op Nederland pakte Reina Lescano drie honkslagen en leidde in drie punten terwijl Bella Rodriguez en Gabe Davila twee RBI’s toevoegden.

Davila had ook drie hits terwijl Hailey Golden er twee had.

MacKenzie Vittito gooide 4 2/3 innings en sloeg er zes en werd gesteund door Pearland’s aanval, die zeven punten scoorde in de eerste helft.

In een 7-6 overwinning op The Woodlands scoorde Berland vijf punten in de eerste helft van de vierde wedstrijd en blokkeerde vervolgens Lady Highlanders in de onderste helft van de wedstrijd om te winnen.

Rodriguez en Alaina Calvillo verdienden elk twee RBI voor Lady Oilers terwijl Darian DeLeon twee hits afleverde.

Abigail Gutierrez gooit 3 en 1/3 innings en sloeg vier keer voordat Vitito rustte in de laatste twee wedstrijden.

De overwinningen verbeterden Pearland naar een 7-3 overall.

READ  Het aantal positieve tests nam weer toe: er werden meer geregistreerd in zes dagen in vergelijking met de vorige week | direct