NWSL-spelers pauzeren games uit protest tegen games die terugkeren na het onderzoek van Paul Riley: live updates

Nadat de Thorns thuis met 3-2 verloren van Houston, spraken Portland-coach Mark Parsons en verdediger Megan Klingenberg met de media.

Parsons, die de club aan het einde van het seizoen zal verlaten om Nederland te managen, heeft onthuld dat hij eerder op de hoogte was van het onderzoek van de club naar Paul Riley. “Ik hoorde van een incident en er was een onderzoek dat de coach in de steek was gelaten omdat hij nooit meer door deze club zou worden aangenomen. Maar afgezien daarvan was het een gebied waar ik niet mocht. Hij was niet in staat om meer te weten komen.”

Hij voegde eraan toe: “Het is heel hartverscheurend en gruwelijk. Ik heb me aangemeld om coach te worden en het eerste wat op de lijst staat is om mensen en de gezondheid en veiligheid van mensen en spelers te kunnen beschermen. Maar ook als hoofdcoach ben je verantwoordelijk voor de staf. Het is de eerste verbintenis die je aangaat, en het is de eenvoudigste verbintenis. Het moet worden nageleefd, en het spijt me zeer en verdrietig dat het niet werd bereikt, en de spelers hebben geleden.”

Klingenberg: “Deze coaches worden genegeerd, dus zelfs als je praat, voel je je niet beschermd. Ik denk dat dat voor een groot deel te maken heeft met WPS en magicJack. Het was heel moeilijk omdat ik weet dat ik in een team zit waar een Veel dingen zijn op kleine schaal niet goed gegaan, maar er was maar één persoon die erover sprak en dat was Ella Masar.

READ  De eerste Nederlandse Apache in Amerika voor productie

“Ik denk dat we daar ook een soort van afrekening nodig hebben, omdat we elkaar moeten beschermen, en als we voor elkaar opkomen – het is eng, het is eng als je denkt dat je carrière op het spel staat, dromen kunnen worden verbrijzeld, dus Ik wil dat nooit op Spelers zetten, ik denk niet dat ze dat zouden moeten doen.

Dus ja, ik voel een breed scala aan emoties.”

Ze vervolgde: “We hebben niet echt over de Timbers-kant gesproken. Ik denk niet echt dat dat onze zaak is. We proberen er gewoon voor te zorgen dat we Thorns en (Merritt Paulson) zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Wij, wij wilde ervoor zorgen dat er verantwoording en eerlijkheid was, en dit onderzoek is zeer grondig, en we vinden dat het snel moet zijn. En wanneer we de informatie hebben die we nodig hebben, kunnen we doorgaan met wat ik denk dat het beste is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *