Norwalk lente sportslips 5-9-23 | Radio KNIA KRLS

Vier sportteams streden om de voorjaarsmaandag van Norwalk, waaronder een conferentiebijeenkomst op de tweede plaats door de Warrior-golfteams en een tweede plaats door het raceteam van Pella Boys.

Bush/Mills III in District Tennis

Het jongenstennisteam van Norwalk was ook in actie en reisde naar de West Des Moines Valley voor een klasse 2A enkel- en dubbeltoernooi. Het dubbelteam van Adrian Bosh en Austin Mills behaalde de beste finish van de Warriors en kwam overeen met het derde reekshoofd. Bosh en Mills begonnen de dag met een overwinning van drie sets, verloren vervolgens in de halve finale voordat ze de wedstrijd om de derde plaats met 6-2, 6-3 wonnen. Zij wisselen elkaar af voor het staatstoernooi later deze maand.

Andere concurrenten uit het Norwalk-gebied waren onder meer het dubbelteam van Drew Chambers en Caden Tomkins en de singles-spelers Hayden Still en Braylon Stockwell. De als nummer vier geplaatste Steele verloor in de kwartfinales na een bye in de eerste ronde. Stockwell ging met 1-1 onderuit met een verlies in de kwartfinales, net als het duo Chambers en Tomkins. De Warriors reizen vrijdag naar Dowling Catholic voor de 2A Substate Team-competitie. Ze spelen om 9.00 uur tegen Des Moines Roosevelt, waarbij de winnaar het opneemt tegen Dowling.

De tweede golfteams ontmoeten elkaar in Little Hawk

Het meisjesgolfteam van Norwalk won een strijd om de tweede plaats op het Little Hawk Conference Championship in Beaver Creek nabij Grimes. Indianola pakte de titel met een score van 372 en de Warriors passeerden een groep van zes teams met een score tussen 417 en 428. Robby Hoch leidde Norwalk singles en eindigde als zevende met een ronde van 95. Kalissa O’Connor, Ava Garvey en Lydia Kreuger allemaal geplaatst in de top 20 met rondes van respectievelijk 106, 107 en 109. De Warrior Girls ontmoeten elkaar op maandag 15 mei tijdens de Ballard Invitational.

READ  Louis van Gaal twijfelt aan fitheid Frenkie de Jong

Het jongensgolfteam van Norwalk speelde in hun tweede en laatste bijeenkomst van het lenteseizoen en werd ook tweede in het LHC-toernooi op Edmondson Golf Course in Oskaloosa. Indianola pakt opnieuw het kampioenschap met 294, gevolgd door de Warriors met 303. Braden Nicholson en Ryan Jermier zijn zesde en Norwalk zevende, beiden met 74. .

De tweede track jongens in het nederlands noemen

Het Norwalk Boys Track-team won drie evenementen en eindigde als tweede achter Pella met een score van 158-128 op de Dutch Invitational. De gouden medaillewinnaars van Warriors waren onder meer Dillon Rank op de 100 meter, Tony Anania op de 800 meter en het hordenestafetteteam van Daniel Webster, Daniel Roche, Isaac Sutcliffe en Brayden Carlson. Ananya’s winnende 800 tijd was een persoonlijk record van 1:59.48 en de shuttle quad verbeterde haar beste seizoen naar 1:01.4. Norwalk eindigde als tweede in twee andere evenementen toen Skyler Olson een PR van 51,82 plaatste in de 400 en samenwerkte met Jacey Hutson, Landon Hochstein en Ranck voor de beste 4 × 100 estafettetijd van een seizoen van 43,59. Norwalk organiseert donderdag om 16.00 uur een klasse 4A Coed State kwalificatiebijeenkomst.