Nations League-voorspelling, starttijd, tv, live, teamnieuws, h2h, kansen

Nederland is gastheer van de finale van de Nations League (ANP/AFP via Getty Images)

Eerste halve finale van 2023 De Volkenbond Finales vinden deze week plaats met Holland Confrontatie Kroatië.

De sterke WK-campagnes van beide landen hebben hen goed gepositioneerd om voor die trofee te strijden, misschien met het oog op een andere titel op het EK van volgend jaar.

De Nederlanders zullen ook een thuisboost krijgen, aangezien ze er naar uitzien om nog een keer beter te worden dan de tweede plaats in de finale van 2019.

Datum, vertrektijd en locatie

De wedstrijd Nederland-Kroatië begint op woensdag 14 juni 2023 om 19.45 uur GMT.

De wedstrijd vindt plaats in De Kuip in Rotterdam.

Waar de wedstrijd Nederland-Kroatië kijken?

Tv kanaal: In het VK wordt de wedstrijd live uitgezonden via ViaPlay Sports.

Live uitzending: Abonnees kunnen zich online aanmelden voor de wedstrijd via de ViaPlay Sports-website en -app, met een maandelijks abonnement van £ 14,99 of £ 11,99 als u zich aanmeldt voor een contract van 12 maanden.

Liveblog: Je kunt alle actie op de wedstrijddag volgen via het liveblog van Standard Sport.

Nieuws van het Nederlands Elftal tegen Kroatië

Memphis Depay is de titel afwezig bij Oranje wegens een kuitprobleem.

oude krijger Jasper Silesen En Stefan de Vrij werd uitgesloten door Ronald Koeman, die weer kon leveren Brentford de handtekening Markeer het zij zo Keepershandschoenen terwijl Newcastle Sven Putman Hij hoopt zijn internationale debuut te maken.

En mis het geblesseerde Kroatische team Josko Guardiol en Marco Livaga.

Augsburgse jongeling Dion Drina Belgo komt voor het eerst in de aanval.

READ  Southampton-eigenaar Sport Republic zou naar verluidt in gesprek zijn om Valencia en Goztepe . te kopen
Memphis Depay afwezig in Nederland (Reuters)

Voorspellingen voor de wedstrijd Nederland-Kroatië

Fans van Oranje zullen er enthousiast over zijn, maar Kroatië heeft een serieus talent voor het behalen van een resultaat in het toernooi. Ze hebben ervaring en veel talent om op te starten.

Kroatië wint met 2-1 na verlenging.

Face-to-face (h2h) geschiedenis en resultaten

De twee teams hebben elkaar pas twee keer eerder ontmoet en wonnen. Kroatië won de wedstrijd om de derde plaats op het WK van 1998 en verloor tien jaar later met 3-0.