Mislukte poging om terug te keren in competitie tussen Nederland, Silsbee – Port Arthur News

De terugkeerpoging schiet tekort in de competitie tussen Holland, Silsby

Geplaatst om 12:28 op zaterdag 10 september 2022

Na met 24-0 te hebben verloren met nog zes minuten te gaan, had de ploeg van Bulldog een kans om de bal terug te krijgen, maar een vierde terugval van Silsby zette de wedstrijd op 24-16 in de wacht bij Provost Umphrey op vrijdag.

De eerste scorende drive van de Bulldogs (0-3) met nog 5:43 in de wedstrijd kwam toen quarterback Ayden Sunday Travis Roman 30 yards belde om 12 te scoren. Een succesvolle conversie van twee punten bracht de stand op 24-8 in het voordeel van de Tigers (3-0).

Nederland wist een trap opzij te herstellen. Na een paar plays callden Sunday en Roman opnieuw met een 10-yard hit om Nederland binnen de stand te brengen na opnieuw een succesvolle conversie van twee punten.

Cade Hollyfield moest voorkomen dat de Tigers als eerste vielen, hij verpestte zijn spel door achter de scrimmagelijn te rennen. Na een korte afstand te hebben geklommen in de derde run, kon Silsbee de eerste bottom line passeren voor de vierde en één om de overwinning te pakken.

“Ik dacht dat we vier kwartalen defensief speelden”, zei bondscoach Monte Barrow. “Ik dacht dat we met vuur en agressie speelden. Ik dacht dat onze aanval de verdediging in de eerste helft in een aantal moeilijke situaties bracht.”

Bochten en straffen Bulldogs vallen ’s nachts. Nederland verloor de Duran battle met 3-1 en kreeg zeven penalty’s tegen vier Silsbees.

READ  Kathmandu: Nepalese en Indiase keuken in Nederland

De Tigers verspilden niet veel tijd om op het bord te komen toen quarterback Drillon Miller de ontvanger vond voor een korte pass die 54 yards in de score bracht met minder dan een minuut van de klok.

Bulldogs probeerden al vroeg een running game op te zetten, maar hadden niet veel succes. Nederland quarterback Adam Trusclair haastte zich om hem als eerste neer te halen, maar de aanval werd toen gestaakt en hij moest spelen.

De verdediging van Nederland was in staat om in te storten en hen te dwingen in te storten en hun land in te nemen.

De aanvallende strijd van de Bulldogs ging door, die opnieuw werden gedwongen te gooien, maar een slechte trap bracht de bal dicht bij het middenveld toen het eerste kwart eindigde.

De Tigers droegen de bal helemaal naar de rode zone voordat zondag, die ook op safe speelde, de bal in de endzone ving.

Na een paar trappen van beide teams werd Trosclair opgepikt door de verdediging van Silsbee, die de bal terugbracht naar de Nederland 3-yard lijn. De Tigers sloegen haar tegen de grond in het volgende spel om met 14-0 voor te staan ​​in het midden van het tweede kwart.

In de Bulldogs-campagne die daarop volgde, sneed Hubert Thomas een grote serie die Nederland in het Tigers-gebied zou brengen, maar de actie werd opnieuw afgeroepen voor een penalty.

Na de rust besloot Nederland mee te gaan met de quarterback van zondag.

“We maakten de verandering in het midden omdat Aiden zijn kans nodig had”, zei Barrow. “Hij begreep dat en maakte wat toneelstukken voor ons. Andere jongens kwamen naar voren en voerden toneelstukken op. Het werd uiteindelijk een goede voetbalwedstrijd.”

READ  Nederland Community Centre - Het Bergoor .Updates

Het spel was…

Toen de wedstrijd op het spel stond, was Silsbee in staat om met een korte run op de proppen te komen om zijn eerste touchdown te krijgen en de wedstrijd meer dan een minuut voor het spel af te sluiten. Als de Bulldogs Silsbee hadden tegengehouden, had Nederland het territorium van de Tigers veroverd met kans op een gelijkspel.

De wedstrijdbal gaat naar…

De score ziet er misschien niet uit alsof de Nederlandse verdediging een goede wedstrijd heeft gemaakt, maar na Miller’s lange touchdown mocht de verdediging landen vanaf een onderschepping die werd teruggebracht naar de 3-yard lijn en de Tigers stopte op een velddoelpunt na een verwarring.

Belangrijkste statistieken…

Holland presteerde beter dan Silsby 311-252. Zondag voltooide 9 van 17 passen voor 178 yards en twee touchdowns. Roman registreerde drie vangsten voor 75 yards en twee worpen.