Kijk Griekenland vs. Nederland: livestream van de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024 – Hoe u Major League- en College Sports kunt bekijken en streamen

De op de tweede en derde plaats geplaatste teams uit Groep B staan ​​maandagmiddag tegenover elkaar in de UEFA UEFA-kwalificatiewedstrijden in de hoop hun plaats veilig te stellen in het toernooi van 2024. Nederland staat momenteel derde in het groepsklassement met negen punten en wil daar nog een punt aan toevoegen. drie punten met een overwinning op Griekenland. In de laatste wedstrijd verloor Nederland met 2-1 van het als eerste geplaatste Frankrijk. Nederland moest al vroeg een achterstand spelen toen Kylian Mbappé in de zevende minuut scoorde. Hij scoorde opnieuw in de 53e minuut en nam een ​​voorsprong van twee doelpunten. Quilindsche Hartmann scoorde in de 83e minuut het enige doelpunt voor Nederland, maar de ploeg kwam tijd tekort om de gelijkmaker te bewerkstelligen.