Je bent klaar met “Little Wonderland Tina”

Deze week heeft Tiny Tina’s Wonderlands een nieuwe patch uitgebracht en Nieuwe DLC. Meestal zou dit iets zijn om meer spelen aan te moedigen en een reden te zijn om terug te komen voor meer landbouw. Maar voor mij had het het tegenovergestelde effect, en ik denk dat het tijd was voor mij om verder te gaan met het spel als een van de “cultiveerbare dieven”.

Ten eerste deed de patch iets waar ik niet echt in geïnteresseerd was, het verhogen van Chaos Levels tot een nieuw maximum van 35 en het introduceren van een nieuwe zeldzaamheid van uitrusting in wie welke Het hoogste niveau. Dit is een paar maanden na de release van de game, en ik ben eindelijk begonnen mijn groove te vinden in Elite Chaos 20-missies en ben op jacht gegaan naar vliegende wapens (die alleen op niveau 20 afnemen).

nu? Het voelt alsof ik het kleed eruit trek, zoals ik nu deed anders 15 levels om te slijpen na de 20 die je net hebt voltooid en nu de beste uitrusting waarmee je net op de boerderij was begonnen via een paar personages met meteen. Het helpt ook niet echt dat een bestand Alleen maar De landbouw die je in Wonderlands kunt doen, is Chaos Dungeons spelen, ongeacht het niveau van Chaos, ze veranderen in principe niet, dus je speelt dezelfde kaarten herhaaldelijk met dezelfde vijanden. Het staat ver af van de verscheidenheid aan end-game-activiteiten in Borderlands zelf.

Dat is deze week misschien veranderd met downloadbare inhoud, maar het had het tegenovergestelde effect. Ik heb er gisteren een beetje over gesproken, maar dat is behoorlijk verschrikkelijke downloadbare inhoud, wat erg ongebruikelijk is voor Gearbox, aangezien Borderlands DLC tot de beste in de branche behoort.

Hier is de nieuwe $ 10 DLC Coiled Captors eigenlijk gewoon een unieke nieuwe kerker, een zonder mods en met een gemakkelijkere baas dan kerkers (zelfs als het de komende weken moeilijker is). De volledige inhoud duurt 7-10 minuten om te draaien, en in tegenstelling tot Chaos Dungeons, is er aan het einde niet veel explosies om uit te kiezen, gewoon alles dat van de baas valt (ik heb niets gekregen) en enkele spins in de basis aan de basis geeft nieuwe willekeurige buit.

Het andere probleem is dat de andere 4 DLC’s die bij de Season Pass worden geleverd, eruitzien alsof ze hetzelfde zullen zijn. Meer van deze vereenvoudigde kerkers, misschien met nieuwe vijanden en bazen, maar hetzelfde concept. Geen verhaalinhoud, en een slechtere cultivatie-aflevering dan de reeds bestaande Chaos Dungeons (wat op zich een terugkerend fenomeen is). Simpel gezegd, ik raakte een beetje een muur met deze game, zowel wat betreft alle nieuwe willekeurige chaos-niveaus die plotseling werden toegevoegd, en nu weet ik dat de extra inhoud voor de rest van het seizoen niet echt iets de moeite waard zal zijn , gezien wat we alleen hebben gezien voor Captors ingepakt.

Niet boos, ik heb tot nu toe genoten van mijn tijd met drie personages en heb er vele uren aan gewerkt. Ik heb genoten van mijn tijd. Maar als een langdurige sleur, zou ik het waarschijnlijk een dag noemen als dat het soort updates na de lancering is dat wordt ontvangen. Ik wacht in plaats daarvan op Borderlands 4 en de nieuwe Borderlands-verhalen.

Volg mij op TwitterEn YoutubeEn Facebook En Instagram. Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met inhoud, rollen van God.

Haal mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn trilogie.

READ  The Resident Evil Village commercial shows that it's not just Ubisoft games that have gigantic women

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *