Fort Dorchester-jongens uitgeschakeld in derde ronde van play-offs voetbal | Sportvoorbereiding

Een sterk seizoen voor de Patriots eindigde met een verlies in de derde ronde van de AAAAA Boys’ Football Playoffs.

Fort Dorchester, de nummer twee in District 8-AAAAA, verloor op 7 mei van twee jongens met 4-0 in de kwartfinales van de staat. De Patriots sloten het seizoen af ​​met een record van 13-9.

De play-offronde is een verbetering voor Team Fort Dorchester, dat afgelopen voorjaar als derde eindigde in de regio, maar de play-offs niet haalde omdat alleen de beste twee teams van elke regio zich kwalificeerden. Er waren in 2020 geen play-offs voor voetbal en in 2019 waren de Patriots die hoge verwachtingen hadden van Can Bey in de eerste ronde van streek.

Fort Dorchester opende de play-offs van 2022 op 2 mei met een 3-0 overwinning op Cane Bay. Chase Kennedy scoorde twee goals en één assist. Senior Andrew Kilquin scoorde het andere doelpunt. Ook senioren Sean Tracy en Davey Silvera werden geholpen.

De Patriots worstelden daarna in de tweede ronde met de agressieve Dutch Fork en pakten opnieuw een 3-0 overwinning.

Kennedy passeerde Junior Daniel Osorio Lopez ongeveer 13 minuten voor het einde van de eerste helft en Lopez schoot de bal in het net voor het eerste doelpunt. Kennedy stuurde iets meer dan vijf minuten voor het einde van de eerste helft een hoekschop en Ernesto Morales Garcia kopte de bal op voorsprong met twee onbeantwoorde goals tegen Fort Dorchester. Kennedy werkte de bal in het strafschopgebied in de buurt van de helft in de tweede periode en stuurde een schot zonder hulp voor het verschil van 3-0.

READ  Raymond van Barneveld vecht om Michael van Gerwen te verslaan in de Europese Match | Pijlen Nieuws

Fort Dorchester verliest 13 senioren om af te studeren – Gregory Kendrick, Jacob Smith, Reese Richardson, Juan Davy Lopez, Davis Kick, Skylar Rigney, Andre Tejada, Devon Trenham, Kilquin, Tracy, Morales Garcia, Silvera en Kennedy.

De meiden van Fort Dorchester, die als derde eindigden in het gebied, maakten er 1-1 van in de play-offs. De Lady Patriots wonnen op 3 mei met 3-2 in Kanye Bay om door te gaan naar de tweede ronde voordat ze met 4-0 verloren van Chapin.

De Lady Patriots verliezen vier senioren bij het afstuderen: Ximena Sanchez, Mackenzie Slater, McKenna Lewis en Alexandra Bourgeois.