De Belgische mannen jagen nog steeds op de titel en de Amerikaanse vrouwen verlaten de berg om te klimmen om de afdaling te vermijden

Een nadrukkelijke 5-1 overwinning op die van Spanje BelgiëHeren binnen de FIH Hockey Pro League-titel Het gevecht zal naar beneden gaan Een Weer een spannende confrontatie in Antwerpen. Overwinning betekent hun laatste botsing dit seizoen, dinsdag tegen NederlandEn Het bepaalt de bestemming van de beker. België Behoefte zege tegen de Nederlanders om het even te claimen tot Astrafschoppen verlies Het zal voldoende zijn voor Nederland om hun titel met succes te verdedigen. Ondertussen, T.JHet zijn de Verenigde Staten van Amerika dun bezit Ze lieten zichzelf een schijnbaar onmogelijke taak achter verzakkingen te voorkomen In hun laatste wedstrijd op Woensdag Na een 5-2 nederlaag tegen Duitsland. de Overwinning betekende dat de Duitsers hun campagne beëindigden 29 punt – momenteel in de vierdeEen plek maar met het potentieel om te worden ingehaald door België, die dat wel hebben twee resterende wedstrijden.

(Vrouwen) VS – Duitsland 25

Duitsland domineerde vanaf het begin wanneer appiedereen Hij was opgegroeid in de kring Na afgeweken te zijn van het Amerikaanse stokje. Pauline Heinz ik heb het goed gedaan controles Hij zij En slaat Doelman om de opening te scoren. Een minuut later Charlotte stabenhorst Ontvang de bal bovenaan de D en Het werd verleend veel ruimte en tijd Om het achter in het netwerk te lanceren om die voorsprong te verdubbelen binnen de eerste zes minuten.

Tegen het einde van het eerste kwart speelden de Amerikanen zichzelf weer in de wedstrijd En Ik slaagde erin naar gedwarsboomd Duitse aanval in de De tweede periode. Maar een Duitse hoekschop in het derde kwartaal opgeleverd in Amerikaanse garde Kelsey Bing maakte twee geweldige reddingen, voor Lena Michelle‘S Eindelijk derde poging overtreffen het.

READ  Nations League-voorspelling, starttijd, tv, live, teamnieuws, h2h, kansen

Michelle Ze ging weer aan het werk toen ze was Ouddr in naar Jet Fleischutz naar Graven in Duitsland IV. Ze haalden hun voet van het pedaal een beetje In de laatste tien en tienH hardwerkend USA werd uiteindelijk beloond voor hun inspanningen wanneer Amanda Jolene Een schot vanuit de cirkel. nieuw team een inspanning Dan piekte met Daniëlle Gregspleet per seconde. De Amerikaanse bewaker werd getrokken om aan te dringen laatst Maar dit leidde alleen maar tot Sara Strauss Aanspraak maken op de vijfde van Duitsland tegen de loop van het spel in.

Dat Het was pijnlijk blazen naar Verenigde Staten van Amerikakansen om degradatie te ontlopen. zij Nu nog maar één wedstrijd te winnen tegen België. BSterker nog, ze hebben het beste nodig zij Doelsaldo halen als ze Nieuw-Zeeland van de onderkant van de tafel willen springen.

Sonya ZimmerMAN Hij werd uitgeroepen tot speler van de wedstrijd en zei:Allereerst ik werkelijk trotsWaarom ons team bereikt in de afgelopen drie weken. Het was een achtbaanEn ik kan werkelijk trots We zeggen dat we de juiste stappen zetten elke week. “

(heren) België – Spanje 51

In tegenstelling tot hun vorige ontmoeting, waar de Belgen waren 5-1 voor halftijdDe eerste helft was het rustig in Antwerpen. De thuisploeg genoot veel balbezit maar alleenkoning Vier schoten op doel tegen twee doelpunten voor Spanje.

Maar dat veranderde allemaal in de tweede helft. het recht van begin van het derde kwartaal, België lijken A Snelle tegenaanval Uit de Spaanse achterhoedeFelix Denair‘SBepaalt nauwkeurig voorbij vinden Sebastiaan Dokwerker die hij altijd had In de wereld om zijn schot uit te lijnen en Schakel deze in aan de achterkant van het netwerk.

READ  Miss Holland 2023: Ricky Valerie Cole wordt het eerste transgendermodel dat de prestigieuze titel wint

vijf minuten Later, Arno Fan vertragen Hij slaat Hij was gered door Spaanse garde, Maar de De bal kaatste terug naar de top D waar Nicolaas D Krul stortte zich op hem Brand in België II. Het leek alsof de deur wijd openging. Alex HendrikX Graaf in de derde met een pen en dat ging geweldig Doorbuiging van de Spaanse verdedigeren ikESS van minuut Later, Victor Wegnez Het explodeerde om vier uur.

er was tot In het laatste kwartaal komt er meerEn Hendrik Trek er een naar rechts het doel Weer een boete. Spanje Ik slaagde erin Trek er een in de laatste vijf minuten van de wedstrijd wanneer Gérard applaus Het snijdt in de rebound van een pen Maar Het was te weinig, te laatwaarbij de gastheren met 5-1 wonnen.

België Florent ventilator opel Hij werd uitgeroepen tot beste speler van de wedstrijd Hij zei: “Ik denk dat we dat niet waren heel blij Met verlies twee dagen geledenEn Dus We moesten vandaag een nieuw gezicht laten zien. Dat is wie we zijn een handeling En we hebben onszelf in een positie gebracht Morgen kunnen we een ander België laten zien dan twee dagen geleden… Wij zou moeten Bewijs iets tegen morgen de Nederlandse jeugd jongeren. Het wordt een grote uitdaging voor ons beiden, dus we kijken er erg naar uit.

Om de huidige stand in de FIH Hockey Pro League te zien, Klik hier.

FIH Pro League – 3 juli 2023

sportcentrum Willregex Blaine – Antwerpen (België)

READ  Westfield Mall of the Netherlands is officieel geopend

Resultaat: Dames 70 wedstrijd

Verenigde Staten van Amerika 25 Duitsland

spel speler: Sonya Zimmerman (versnelling)

Scheidsrechters: Eline Prisenki (ARG), Michelle Auten (NED), Sarah Wilson (SCO-video)

Resultaat: 70 herenwedstrijd