Bongers lopen in spider-hockey in overwinning op St. Louis

Maryland Heights, MO – oud Stevie Bongers (Wirt, Nederland) Hij leidde het hockeyteam van de University of Richmond naar een 4-0 overwinning op St. Louis op vrijdagmiddag.

Richmond gaat naar 1-5 van het seizoen en 1-0 in Atlantic 10 spelen, terwijl St. Louis terugvalt naar 0-7 op het jaar en 0-1 in de competitie.

De Bongers beleefden een bijzondere dag tegen Billikens en verzamelden zes punten met twee goals en twee assists. En ik scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd om 12:45 in het eerste kwart, en ik scoorde een hoekschop Olivia Fraser (Cary, Noord-Carolina).

Stevie-drum (Virginia Beach, Virginia) Ze maakte haar eerste collectieve doelpunt in het tweede kwart, scoorde vanaf de bovenkant van de cirkel uit een pass van Bongers.

De Bongers voegden daarna hun tweede doelpunt van de wedstrijd en het tweede doelpunt toe in het tweede kwart en scoorden opnieuw in een Spider-kick penalty. Deze keer, junior tes kiba (Baltimore, Maryland) Dient als wandstopper om het Frazier-inzetstuk te passeren.

Frasier scoorde haar eerste doelpunt van het seizoen op 54:57 in de competitie, aansluitend met een pass van Bongers vanaf de penaltystip.

Junior keeper Erica Lata (Midlothian, Virginia) Ze verzamelde de close, de derde close van haar carrière, en hield twee keer stand in acht schoten in een impasse.

Richmond scoorde het hoogste niveau van het seizoen in schoten (17), schoten op doel (10) en strafcorners (10), terwijl St. Louis acht schoten, twee schoten op doel en vier strafcorners handhaafde.

READ  Tottenham is dicht bij een elegante centrale verdediger uit de Serie A in een deal van £ 21 miljoen in januari

De Spiders kwamen zondag weer in actie om het op te nemen tegen de Indiana University in Bloomington, Indiana. De wedstrijd wordt om 12.00 uur uitgezonden in het IU Field Hockey Complex op BigTen Network Plus (abonnement vereist).