Avene huidherstellende crème behandelt eczeem en rosacea

Het was precies zo toen het erop aankwam Hardnekkige roodheid En met jeugdige liefde benaderde ik de scène met een “haal uit je wapens” -benadering. Herinneringen aan het aanbrengen van onverdunde tea tree olie op whiteheads achtervolgen me nog steeds – denk aan ‘vlam, aan de zijkant van mijn gezicht’ Citaat van ideeMaar ik dacht met stille afgrijzen toen de olie voor mijn ogen verwelkt, om de volgende dag te verschijnen. Het was niet het juiste moment.

Ik heb dat sindsdien geleerd Leuke aanpak Het is de beste en recensies voor Avene huidherstellende crème Mee eens dat deze tactiek veel effectiever is bij de behandeling van acne, rosacea, dermatitis, littekens en rimpels. De crème kreeg een uitstekende beoordeling van 4,9 sterren op de website van het Franse merk, waarbij shoppers zeiden dat, wat voor drama hun huid ook brengt, de crème het binnen een paar dagen of zelfs uren verzacht.

Een klant schreef over het sluiten van de huid na de pandemie: “Uit het niets ging ik van een kalme en gladde huid naar het uiterlijk alsof er een bijbelse plaag op me werd gegooid.” “Eczeem, periorale dermatitis, acne, rosacea. Niets werkt.” Alles maakte het erger, totdat ze de crème probeerden en merkten dat hun teint van de ene op de andere dag dramatisch verbeterde. “Ik dacht dat het toeval was, maar ik ben net klaar met de tube en mijn huid zag er niet beter uit dan ooit.”

Anderen schrijven dat terwijl hun huid extreem gevoelig is Crèmes tegen veroudering met retinolDe intensief hydraterende en zachte herstellende crèmeformule verzacht rimpels rond de mond (een geniale oplossing voor iedereen met Verwerpt gelokaliseerde huid​ Als je je aan de retinol-route houdt, maar wilt dat het minder riskant is, zeggen veel shoppers dat de crème schilferig is, ‘hongerig naar de huid’ en perfecte tonen creëert. Anderen schrijven dat het rimpels in hun huid opvult, make-up niet wegzakt en lijntjes accentueert.

READ  De "ruimtelaser" straalt rechtstreeks naar de aarde vanaf een afstand van 5 miljard lichtjaar

De resultaten zijn afkomstig van een verkort recept van squaleen, glycerine en parcerine Derm recensie Het is een gepatenteerd ingrediënt dat irritatie en roodheid verzacht. Degenen in de zeventig zeggen dat de crème “wonderen doet” om hun huid te laten stralen Shoppers met een vette huid Ze zeggen dat het hun gezichten rustiger, gelijkmatiger en minder olieachtig maakt. Klanten zeggen dat de puistjes veroorzaakt door het masker ook verdwijnen, en mensen met ernstig eczeem schrijven dat de “Heilige Graal” hun huid “volledig heeft gered”.

“Ik heb vreselijke reacties gehad op zelfs de mildste vochtinbrengende crèmes. Zelfs de voorgeschreven crèmes en zalven scheuren mijn huid, en ik neem afscheid van de normaliteit”, legt de recente shopper hierboven uit. ​[The cream] Ik was grotendeels van mijn eczeem af en ik had niet langer het gevoel dat iedereen naar mijn gebarsten gezicht staarde. Ik voelde me echt weer een persoon. Ik raad het iedereen aan die vraagt ​​hoe ik mijn huid zo perfect krijg (ik kan geen foundation gebruiken, het is permanent Alleen je lotion​ ​

Mensen worden transformatoren voor het leven en beloven dat ze nooit zullen weglopen, en degenen die harde regimes volgen voor de behandeling van cystische acne schrijven dat Geurvrije zijdezachte crème Hun droge, gebarsten huid “veranderde”. Het heeft ook het keurmerk van een dermatoloog: talloze klanten schrijven dat hun arts de crème heeft aanbevolen en dat ze hen niet genoeg kunnen bedanken voor de fooi. Anderen die het “echt de beste crème ter wereld” vonden, zo goed dat hun dermatoloog hun huid prees. Neem het van een andere klant: “Ik ben verslaafd. Ik ben van plan deze crème de rest van de tijd nooit aan te laten staan!” Koop het voor $ 35 Op de website van Avène.

READ  Oudste menselijke voetafdrukken gevonden in Noord-Amerika in New Mexico | wetenschap en technologie nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *