Aussies Abroad Wrap: Noorse D’Agostino en Yazbek-ster, Karacic assisteert

Het was weer een interessant weekend van Aussies Abroad toen Nick D’Agostino en Patrick Yazbek in Noorwegen schitterden terwijl Fran Karadzic ook een assist scoorde in de tweede divisie.

Bekijk ons ​​overzicht van alle laatste acties!

Sookeros-metro

Beginnend in Noorwegen, Gianni Stense Ik speelde 90 minuten terwijl Nick D’Agostino Hij kwam in de 67e minuut van de bank om twee assists op te nemen voor Viking FK in een 2-0 overwinning op Lillestrøm SK op zondag.

Een van die passen was voor Subway Olyroo Patrick Yazbeckdie in de 95e minuut rustig een pass van d’Agostino afwerkte om Viking FK hun eerste Eliteserien-overwinning te bezorgen.

in Serie B, Fran Karadzic Hij speelde de hele wedstrijd en kreeg ook een assist voor Brescia Calcio in hun 2-2 gelijkspel tegen SPAL op zaterdag.

• OPTA Inzicht: Fran Karadzic Hij had de meeste aanrakingen (70), gecombineerde passes (46), herstelde de bal zeven keer (tweede meeste) en leidde zijn team bij onderscheppingen (3) tegen SPAL.

in de Schotse Premier League, Cameron Devlin En Sleutelrollen Ik speelde een volledige game tijdens Nathaniel Atkinson Hij viel in de vijfde minuut toen Heart of Midlothian zaterdag met 1-0 verloor van Hibernian in de derby van Edinburgh.

• OPTA Inzicht: Nathaniel Atkinson Hij had de meeste tackles (19) en maakte de meeste tackles (5) van alle Hearts-spelers tegen Hibs.

James Jego Hij speelde ook een complete wedstrijd voor Hibs terwijl hij op het veld stond Garang Cole Hij was een ongebruikte invaller op de Hearts-bank.

Hearts verloor geen enkele van hun laatste negen derbywedstrijden tegen Hibs, die nu twee punten achterstand hebben op hun rivalen.

Elders in de Schotse Premier League, Aaron Moy Hij kwam zondag in de 68e minuut van de bank in Celtic’s 4-1 overwinning op Kilmarnock.

Ryan ras Hij speelde een volledige wedstrijd voor St Mirren Bij een 5-2 nederlaag tegen de Rangers op zaterdag terwijl Aziz Bahish Hij speelde zondag opnieuw een volledige wedstrijd voor Dundee United in de 2-1 overwinning op Motherwell.

• Opta Insight: Ryan-dynastie Hij speelde de vijf meeste gecombineerde passes in het strafschopgebied tegen de Rangers (5), herstelde zeven keer een team-high en leidde het team bij onderscheppingen (3).
READ  UEFA ontkende het verbieden van de regenboogvlag in Boedapest tussen Nederland en Tsjechië

Drie punten waren van vitaal belang voor United toen ze de 10e plaats bereikten in de competitie boven Kilmarnock.

Ryan McGowan Hij speelde ook de hele wedstrijd voor St Johnstone in een 2-0 overwinning op Livingston op zaterdag.

in het Schotse kampioenschap, Dylan McGowan Hij speelde zaterdag nog een volledige wedstrijd voor Hamilton Academy in de 1-0 nederlaag in Queen’s Park.

in de eredivisie, Harry Soutar Hij keerde terug naar de ploeg en speelde de hele wedstrijd toen Leicester City zondag met 3-1 verloor van Manchester City.

Sutar was ook betrokken bij het doel van Leicester toen hij zo hoog opsteeg als een hoekschop en binnen kopte om van dichtbij te worden afgevuurd door Kelechi Iheanacho.

• OPTA Inzicht: Harry Souttar De meeste assists (39) van alle Leicester-spelers tegen Manchester City.

Leicester staat 19e in de Premier League met 25 punten uit 31 wedstrijden in hun strijd om degradatie te voorkomen. Ze zijn twee punten verwijderd van de veiligheidszone.

in het Engelse kampioenschap, Tom Rogic Hij was een ongebruikte invaller voor West Brom in hun 2-1 overwinning op Stoke City op zondag.

Riley Macgarry Hij zat vrijdag niet in de selectie voor de 5-1 nederlaag tegen Norwich City, nadat hij vorige week tijdens de training geblesseerd raakte aan zijn enkel.

Hopelijk was zijn blessure niet al te ernstig, maar de volledige omvang van het probleem zal pas worden bevestigd als de medische staf van Boro de reeks tests heeft voltooid.

Rotherham bevestigde in meer nieuws over de blessure Billy WrightHet seizoen werd onderbroken door een enkelbandblessure.

Wright strompelde weg tijdens een belangrijke 3-1 overwinning op West Brom op Goede Vrijdag en is al begonnen aan zijn revalidatie omdat hij fit wil zijn voor het voorseizoen.

in de eerste klasse, Massimo Longo Hij startte en kwam eraf in de 78e minuut toen Ipswich Town zondag Charlton met 6-0 versloeg.

in Premier League 2 Divisie 1, Alexander Robertson Hij startte en speelde 74 minuten voor Manchester City U21s in een 3-1 overwinning op Chelsea U21s op zondag.

in Nederland, Matt Ryan Hij stond in het doel toen AZ Alkmaar maandag Fortuna Sittard met 3-0 versloeg en daarmee een winless streak van drie wedstrijden boekte.

READ  Kate Hudson hopes to "connect" with the children of estranged Father Bell

In Duitsland allebei Connor Metcalfe En Jackson Irvine St. Pauli’s reeks van 10 overwinningen begon en eindigde zondag met een 2-1 nederlaag tegen Eintracht Braunschweig in de 2. Bundesliga. Irvine speelde een hele wedstrijd terwijl Metcalfe tijdens de rust werd gewisseld.

In Frankrijk, Denise Jenro Hij begon en speelde 76 minuten nadat hij afgelopen weekend zijn Ligue 1-debuut maakte in de 2-1 nederlaag van Toulouse tegen Lyon op zaterdag.

in het tsjechisch, Bewust Mabel Hij viel zondag in de 81e minuut in voor Sparta Praag in hun 3-3 gelijkspel tegen Slavia Praag.

in België, Jason Davidson Hij speelde zondag opnieuw een volledige wedstrijd om de Eupen Cup in een 5-1 nederlaag tegen Zulte Waregem in de Belgische Pro League.

naar Azië, waar Thomas Ding Hij speelde de hele wedstrijd voor Albirex Niigata in hun 3-2 overwinning op AFSPA Fukuoka op zaterdag in de J.League.

• OPTA Inzicht: Thomas Deng Hij had de meeste balcontacten (96) voor Albirex Niigata en herstelde de bal negen keer – de tweede meeste tegen AFSPA Fukuoka.

Elders in de J1League, Mitch Langerak Hij stond zaterdag in het doel voor Nagoya Grampus in de 2-1 overwinning op Kawasaki.

in de K1-competitie, Harrison Delbridge Hij speelde nog eens 90 minuten voor Incheon United in hun 2-0 overwinning op Gangwon op zondag.

in MLS, Milos Degenek Hij speelde nog een hele wedstrijd, maar scoorde zondag helaas een eigen doelpunt in het 1-1 gelijkspel van de Columbus Crew tegen New England.

Elders in de Verenigde Staten, Alex Gersbach Hij was zondag een ongebruikte invaller voor de Colorado Rapids in hun 2-2 gelijkspel met Charlotte.

Ollyros en Subway Young Socceroos

In het Engelse kampioenschap de doelman Nicolaas Belocapek Hij zat op de bank toen Huddersfield zondag met 1-0 verloor van Swansea.

in de eerste klasse, Kaleb Watts Hij startte en kwam er in de 62e minuut af voor Morecambe in een 1-0 overwinning op Wycombe op zondag.

in de tweede klasse, Lachlan Brooke Hij viel in de 50e minuut in voor Crewe Alexandra in een 2-0 overwinning op Walsall op zondag.

READ  Roemenië registreert minder vluchtelingen dan Oekraïne

in Schotland, Lodewijk Molenaar Hij kwam van de bank in de 88e minuut van Hibernian’s 1-0 nederlaag tegen Heart of Midlothian op zaterdag in de derby van Edinburgh.

in de Duitse Bundesliga 3. Liga, John Iredale Hij startte en kwam in de 67e minuut in het veld voor SV Wien-Wiesbaden in een 2-0 overwinning op 1860 München op zaterdag.

in de West-Duitse Bundesliga, Jacob Italiaans Hij startte en kwam in de 67e minuut uit voor Borussia Mönchengladbach II in hun 2-1 overwinning op Strelen op zaterdag.

Dylan Ryan Hij was een ongebruikte invaller in de Eerste Divisie toen FC Den Bosch zaterdag met 2-1 verloor van Helmond Sport.

Meer Australiërs in actie

• in de Italiaanse Premier League, Christian Volpato Hij was maandag een ongebruikte invaller voor Roma in de 3-0 zege op Udinese.
  • in Serie B, Alex Sarkati Hij zat vrijdag op de bank voor Parma in hun 1-1 gelijkspel tegen Modena.
  • in de Kroatische voetbalcompetitie, Donnie Greditch Hij was een ongebruikte invaller in de 4-0 nederlaag van HNK Šibenik tegen HNK Gorica op zaterdag.
  • in de eerste klasse, Cameron Burgess Hij speelde de hele wedstrijd voor Ipswich Town FC in een 6-0 overwinning Ashley Maynard Brouwer Charlton op zondag.
  • in de tweede klasse, Titi Yengi Hij viel zondag in de 86e minuut in voor Northampton Town in een doelpuntloos gelijkspel tegen Carlisle.
  • in Schotland, Mark Bergetti Hij stond zondag in het doel voor Dundee United in de 2-1 overwinning op Motherwell.
  • in de K1-competitie, Alex Grant Hij speelde de hele wedstrijd toen de Pohang Steelers zaterdag met 1-1 gelijkspeelden tegen FC Seoul.
  • Elders in de K2 League, Patrick Flutman Hij speelde zondag de hele wedstrijd voor Seongnam FC in de 2-0 overwinning op Cheonan City FC.
  • in de VSL, Panos Arminacas Hij startte en kwam uit in de 81e minuut voor Loudoun United in een 3-0 overwinning op Birmingham Legion FC op zaterdag.