Vergeet reizen naar Nederland. Je hebt miljoenen kleurrijke tulpen gezien zonder dat je de Verenigde Staten hoeft te verlaten.

Vorig jaar was het beroemde Keukenhof-park van het land getuige Bijna 1,4 miljoen bezoekers uit alle hoeken van de wereld. De reis was voor mij echter altijd buiten bereik vanwege de reis- en timingkosten.

Daarom was ik zo opgewonden om het te ontdekken Het grootste tulpenfestival van NederlandWij Het ligt in het noordwesten van Washington, iets meer dan een uur ten noorden van Seattle.

Ik heb eerder het evenement van een maand gezien dat 'Nederland Noord-West' wordt genoemd Uitvoerend directeur van het festival, Ik wist dat ik het Skagit Valley Tulip Festival moest bezoeken. Hier is hoe het was.

Het Skagit Valley Tulip Festival bestaat uit vier tulpenboerderijen in de omgeving, die allemaal hun eigen evenementen en vieringen houden. De toegang tot elke ranch varieert doorgaans van $ 13 tot $ 20 per volwassene.

Om de grote drukte die normaal gesproken in het weekend te vinden is te vermijden – en een paar dollar te besparen – bezocht ik het festival op een doordeweekse dag.

Ik begon mijn reis bij RoozenGaarde, dat… op200 soorten Van tulpenbloemen. Ik reed de drukke parkeerplaats op en zag een enorme rij groene heggen die het geweldige uitzicht blokkeerden waarvan ik wist dat het aan de andere kant lag.

Ik volgde de borden naar het loket, dat perfect gelegen was voor het belangrijkste kijkplezier, en mijn eerste voorproefje van de schoonheid die zou komen. Ik betaalde $ 15, plus belasting, voor mijn ticket, waardoor ik niet opnieuw naar binnen kon.

Toen ik eenmaal het kaartjesloket passeerde, zag ik een replica van een houten Nederlandse windmolen omringd door felgekleurde tulpen.

Achter hem ving ik een glimp op van de prachtige velden met bloeiende tulpen en de Cascade Mountain Range, die als schilderachtige achtergrond voor het hele tafereel dienden.

Toen ik mezelf eenmaal onderdompelde in de tulpen, vertraagde ik eindelijk mijn gretige haast om te genieten van de schoonheid van miljoenen bloemen om me heen. Ik heb een individuele tulp van dichterbij bekeken om de verbazingwekkend fijne details van de bloemblaadjes en kleuren te zien.

Het hele veld wekt de indruk van een lappendeken van 50 hectare met heldere rijen effen kleuren, variërend van geel tot paars, van fel barbieroze tot mijn absolute favoriet: gloeiende rode tulpen.

Vervolgens stopte ik bij de tentoonstellingstuinen om een ​​verbluffend mooie collectie landschapsbloeiende bloembollen te zien, vakkundig bij elkaar geplant om potentiële kopers te laten zien wat ze in hun eigen tuin kunnen nabootsen.

Uiteindelijk begon en eindigde ik mijn RoozenGaarde Tulpenfestival-ervaring alleen door mezelf volledig te verliezen in hun eindeloze velden.

Heb ik er spijt van? Nee, vooral omdat de andere drie boerderijen veel kleiner waren, maar wel vergelijkbare ticketprijzen hanteerden als RoozenGaarde.

Als je de tijd hebt en het niet erg vindt om de toegangsprijs voor elke boerderij te betalen, raad ik je ten zeerste aan om alle vier de deelnemende Skagit Valley Tulip Festival-boerderijen te bezoeken.

Ze liggen allemaal dicht bij elkaar en zijn een stop waard om te voltooien Een unieke reis Je zult het niet snel vergeten.

READ  Europa bestempelt nucleair en aardgas als duurzame investeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *