Veldhockey zakt naar nr. 16 Connecticut, 3-0′

Storrs, Kon. – Het hockeyteam van Providence College viel op vrijdag 1 oktober voor het 16e Connecticut, 3-0, in het George J. Sherman Family Sports Complex in Storrs, Connecticut.

1NS een vierde:
• Het eerste kwart eindigde met een 0-0 gelijkspel.
• Connecticut had een 4-0 voorsprong op schoten, maar slechts één van die pogingen was op doel.

2tweede afkorting een vierde:
• Ocon leidde om 23:03 met 1-0 toen Claire Gandworth scoorde met een directe trap vanaf de penaltystip. Jessica Dembrowski en Lindsey Dickinson hielpen haar in het stuk.
Providence kreeg een penalty met nog 53 seconden op de klok, maar Rose Michaels (Noord-Brabant, Nederland) De poging tot schieten werd afgeslagen.
• De Husky pakte de bal op het veld en stond met nog zeven seconden op een 2-0 voorsprong toen Nanny Ejkman een centrale feed van Maddy Herb stuurde.
• UConn had een klein voordeel in kwartschoten (4-3) en hoeken (2-1).

3onderzoek en ontwikkeling een vierde:
• Providence kreeg om 34:42 een hoekschop en wist twee pogingen voor kwaliteit in de kooi te krijgen, maar UConn wees beide pogingen af.
• De broers presteerden aan het begin van het derde seizoen met 4-1 beter dan de Huskies.
• Om 37:50 werden de broers beoordeeld op een gele kaart omdat ze een van de spelers in de volgende vijf minuten onderschatten.
• UConn behield een 2-0 voorsprong in de laatste 15 minuten van het spel.
• Elk team scoorde één strafschop in de derde, terwijl de broers beter presteerden dan de Huskies, 5-4.

READ  'No hard feelings', zegt Vollering na een gevecht met teamgenoot Lotte Kopecky om de overwinning in de Strade Bianche

4NS een vierde:
• Tijdens het vierde kwart werd er veel op het middenveld gewerkt, totdat de Huskies een schot in de roos scoorden in de eerste strafcorner van het frame.
• Gundewirth scoorde het doelpunt om 57:06 en werd geassisteerd door Morgan Kaufman en Ai Young.
• De Husky bleef met 3-0 winnen.

Notities / Hoogtepunten:
• Connecticut eindigde de wedstrijd met de leiding in schoten (15-8), schoten op doel (7-4) en penalty’s (6-2).
Azië Portier (Somerset, MA) Vier kooien gered voor Providence.
• Cheyenne Sprecher van UConn verzamelde vier reddingen op het net.
• De monniken nemen af ​​naar 5-6 per jaar (1-2 BIG EAST).
• Vijf van de zes verliezen van de broers kwamen tegen teams die dit seizoen in de NFHCA National Coaches Poll waren gerangschikt.