U23 5 Nations Hockey: Indiase vrouwen naar Nederland in finale

Dublin, Ierland): Het Indiase juniorenhockeyteam voor dames heeft zondag met 1-4 verloren van het machtige Nederland in de U-23 Nations Hockey League-finale hier.

Het enige doelpunt van India kwam van Beauty Dungdung (29e minuut), terwijl Holland scoorde Belen Van Der Broek (26e minuut), Amber Brouwer (31e minuut), Emma Santbrink (53e minuut) en Sanne Hak (55e minuut). .

Het Nederlands team zette India al vroeg onder druk met een eerste strafschop slechts enkele minuten in de wedstrijd, maar de Indiase verdediging verijdelde het.

India domineerde de wedstrijd gestaag naarmate het eerste kwartaal vorderde, waardoor het hun eerste pc in de wedstrijd was. Ze misten echter de voorsprong omdat die er niet kwam. Daarna voerden beide teams hun offensieve inspanningen op bij het nastreven van hun eerste doelpunt, maar waren niet succesvol toen het eerste kwart ten einde liep.

In tegenstelling tot het voorgaande kwartaal ging India in de tweede helft in de aanval en werd daarvoor beloond door hun tweede pc in 10 minuten te winnen.

Het Nederlands team kreeg minuten later een computer maar kon deze niet omzetten. Ze hoefden niet lang te wachten op hun eerste doelpunt, want Pelen van der Broek scoorde in de 26e minuut op een computer. Na de overwinning van India met een computer bracht Beauty Dungdung de stand in de 29e minuut gelijk. Een minuut later Nederlanders kregen een andere computer, Amber Brouwer Met zijn conversie, die hen op voorsprong zette in de eerste helft van de pauze, zei Hockey India in een verklaring.

READ  Laatste wedstrijdverslag - Durham vs Sussex 2023

Met het begin van het derde kwart probeerde India hun aanval te versterken op zoek naar de gelijkmaker, terwijl Nederland op zoek was naar een verdubbeling van de voorsprong. Na een paar moeilijke minuten won Nederland de strijd om de dominantie en kreeg een andere computer. De Indiase ploeg hield echter de moed erin en zorgde ervoor dat ze niet konden scoren. Ondanks dat de Nederlanders niet in staat waren om PC te draaien, eindigde het derde kwartaal voor India.

Ondanks de voorsprong begon Oranje het laatste kwartier van de wedstrijd aanvallend en dat wierp zijn vruchten af ​​toen ze in het vierde kwart in vijf minuten hun eerste pc binnenhaalden. India lanceerde in ruil daarvoor een tegenaanval en als gevolg daarvan wisten ze een computer te winnen. India kon echter niet gelijkmaken omdat PC geen doelpunt maakte. Emma Santbrink scoorde het derde doelpunt voor Nederland in de 53e minuut, en San Huck voegde nog twee minuten later toe om de wedstrijd weg te houden van India.