The River Hawks, 2-0, valt naar 15e in Ucon in de seizoensopener vanwege het weer

Winkels, Connecticut – Junior keeper Eleanor Boekhorst (Belthoven, Nederland) Scoorde negen reddingen toen het hockeyteam UMass Lowell (0-1) een 2-0 tegenslag kreeg bij de nummer 15 van Connecticut State in hun seizoensopener van 2022.

De wedstrijd kreeg een bliksemvertraging met nog zeven minuten op de lijst voordat deze officieel werd afgelast vanwege een storm in het gebied.

“We speelden in het eerste kwartier met veel intentie, maar het is niet de bedoeling om tegen de 15 . te scorenDe tiende– Een opgeruimd team”, aldus de coach Shannon LeBlanc. “Ik dacht dat we in de helft van de tijd de nodige aanpassingen hadden gedaan en geweldige kansen creëerden in het derde en vierde kwartaal totdat Moeder Natuur, voor de derde keer in vijf jaar, andere ideeën voor ons had. We weten dat we de beste hockeywedstrijd voor de boeg hebben en we kijken er naar uit om dat zondag te laten zien.”

afstuderen Hana Keefe (Westford, MA) Aan de leiding van de River Hawks met twee schoten per dag, één op doel. Husky’s Cheyenne Sprecher scoorde drie stops om de overwinning van het thuisteam veilig te stellen.

De verdediging van River Hawk domineerde het eerste kwartier van de actie. Hoewel de Huskies in de aanvallende helft het grootste deel van de eerste 15 minuten het balbezit wisten vast te houden, behield de achterlijn onder leiding van Boekhorst hun stevigheid en zorgde voor een geweldige redding.

De eigenaren van het land braken echter het openingsrecord op 17De tiende minuut, toen een lange pass terugkaatste naar het circuit van de Boekhorst-podia voordat McKenna Sergi de losse bal raakte om UConn op een 1-0 voorsprong te zetten.

READ  Brede hype voor het nieuwe tijdperk van Buzz en Ben in Engeland

De Husky zette de aanval in een rechte hoek voort, maar Buekhorst kwam bij de tweede poging binnen met twee stops. leerling Isabel Halters (Noordwijk, Nederland) Daarna scoorde hij de eerste kans voor de Hoeks River met een achterwaartse beweging die wegdraaide.

Na afloop van de eerste helft begonnen de River Hawks aan te vallen met een schot op doel van de volwassenen Paarse Rosima (Rotterdam, Nederland), maar Sprecher slaagt erin om het weg te slaan.

Keefe voegde ook een paar kansen toe in de derde. Aan de andere kant van het veld weerde Boekhorst nog drie kansen voor UConn en twee corners in het kwart af. De familie Husky maakt er in de 43e minuut 2-0 vanonderzoek en ontwikkeling minuut toen ze een set stuk gebruikten om een ​​pass te krijgen naar Jasmijn Damman bij de paal voor de finish.

Ondanks de vijf corners van UConn, waaronder vier op rij, in de vierde, was de verdediging van River Hawk onverbiddelijk. UMass Lowell verdiende zijn eigen corner, zijn eerste van het seizoen, op 52tweede afkorting minuut, maar het team kon niet omzetten, waardoor de score 2-0 werd voordat het stopte.

De River Hawks ontvangen LIU voor hun inaugurele thuiswedstrijd op zondag 28 augustus om 13.00 uur.