Steam Replay geeft je een overzicht van je gamegewoonten in 2022

Stoom herstart is een nieuwe uitgelichte pagina van Valve die ingaat op een heleboel leuke statistieken over je speeljaar, iets dat populair is gemaakt door onder meer Spotify Wrapped en soortgelijke evenementen uit veel andere plaatsen.

Het is eigenlijk heel interessante informatie en je kunt je openbare profiel instellen om het ook naar anderen te sturen. Dat doe ik niet, omdat ik me ergens een beetje voor schaam. Het geeft je een overzicht van hoeveel nieuwe games je hebt gespeeld, platforms waarop je hebt gespeeld, games waar je de meeste tijd aan hebt besteed, grootste genres die je hebt gespeeld, hoeveelheid tijd dat je toetsenbord + muis hebt gebruikt of gamepad, beste VR-games, langste gamereeks die je hebt gehad, enzovoort. Je kunt dus leuke details ontdekken als 9% van de totale speeltijd in Deep Rock Galactic.

Steam Replay verzamelt gegevens tussen 1 januari en 14 december 2022, en dat is ook zo Niet Waaronder geen offline afspelen, wat verklaart waarom sommige van mijn spullen veel minder zijn dan ik had verwacht. Ik zet mezelf veel offline, anders krijg ik een beetje spam is zeer Veel nieuwe spellen.

De pagina heeft zeker wat werk nodig om op een desktop weer te geven, maar het is duidelijk een mobiel-eerst ontwerp en ziet er behoorlijk omvangrijk uit op een desktop.

Het verbaast me eigenlijk dat mijn normale “Linux” (desktop) tijd nog steeds zo groot was, maar dat verbaast me waarschijnlijk niet omdat ik veel games voor GamingOnLinux rechtstreeks via de desktop en Steam Deck heb getest. En ik gebruik ook remote-play, dus daar is dat.

READ  Hier zijn enkele vroege voorbeelden

Je krijgt ook een mooie verzameling van alle games die je hebt gespeeld. Het is niet verwonderlijk om Vampire Survivors op mijn eerste lijst te zien, het was erg moeilijk om dit spel te verlaten nadat ik er aanvankelijk in was begonnen.

Voel je vrij om je eigen te delen in de comments.

Valve stuurde er ook een persmail over en maakte nog een belachelijke trailer:

Artikel overgenomen van GamingOnLinux.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *