Simpson’s mannenbasketbal eerste overwinning van het seizoen tegen het midden KNIA KRLS Radio

Het mannenbasketbalteam van The Simpsons profiteerde van hun viervoetige ervaring in een wedstrijd tegen rivaal Central Wednesday door de Nederlander met 80-61 te verslaan in een wedstrijd die live te horen was op KNIAKRLS.com.

Oranje stond in de eerste minuten van de wedstrijd met 4-0 voor, maar de rest van de wedstrijd was allemaal Storm, want ze gingen met 7-0 omhoog om een ​​voorsprong te maken die ze niet zullen tegenhouden. De Storm hield Oranje lange tijd zonder doelpunten in de eerste helft, met 13 spelers die naar het veld keken en Central verdubbelden in hun 38-18 seizoensdebuut bij rust. De dominantie hield aan gedurende de rest van de competitie, waardoor de voorsprong op sommige punten toenam tot 30, hoewel Central in de tweede helft uiteindelijk beter presteerde dan Simpson.

Assistent-coach Chris McMahon vertelde KNIA Sports dat hij zijn team elke keer met grote sprongen kan zien groeien.

“Deze jongens beginnen hun rol op het veld te definiëren, en ze kopen om de naam op de voorkant van het shirt te zetten in plaats van op de achterkant. We hebben geen problemen of ijdelheid of iets dergelijks gehad, maar ze denken gewoon wat er nodig is om op dat niveau te slagen. “

Dunty Johnson en Colin Lester scoorden elk 13 punten om de storm te leiden, terwijl Keaton Rodgers met 14 punten een grote dag beleefde voor Oranje. Simpson verbeterde naar 1-4 in het seizoen en 1-2 in American Rivers Conference, terwijl Oranje 0-1 was. Simpson zou dan Dubuque spelen op de weg, terwijl Central het thuis zou opnemen tegen Kuo.