‘Remnant 2’ wordt de tweede bestseller op Steam voorafgaand aan de lancering

Hoewel ik zeker al een heleboel games heb verzameld uit dit gekke jaar van releases, kwam er net een nieuwe game op mijn radar: Remnant 2.

Het is een vervolg op Remnant: From the Ashes, een spel dat ik nog nooit heb gespeeld, maar de tweede zou een dramatische uitbreiding van de eerste moeten zijn, en ook, volgens mijn vrienden, precies het soort ding waar ik van zou moeten houden. Het is een mix van Soulslike en ARPG, en de interesse lijkt wat toe te nemen in de komende release op 25 juli.

Pre-game verkopen stegen positief. Momenteel, volgens Steam-bestsellerslijst, is Remnant 2 nu de tweede best verkochte game op het platform, na Baldur’s Gate 3, dat in augustus wordt uitgebracht. CSGO loopt technisch gezien voorop, maar dat komt alleen door eindeloze microtransacties.

Volgens de grafiek is Remnant 2 sinds de eerste week op de kaart 67 (!) plaatsen gestegen. En het is ook een spel van $ 50, geen spel van $ 60 of $ 70 zoals de meeste concurrenten, en die grafiek is gebaseerd op totale inkomsten, niet op verkochte eenheden, dus dat is nog indrukwekkender.

Vroege previews voor de Remnant 2 die een tijdje geleden uitkwam, waren zeer positief. Het lijkt een mix te zijn van goede vuurgevechten, buit en cosmetica, die ik zou beschouwen als de hoofdbestanddelen van vrijwel elke game waar ik van hou. van Game Informer-voorbeeld:

“Geweren, pistolen en jachtgeweren bieden verschillende intensiteiten voor het schudden van het scherm en niveaus van schade, waardoor de meeste krachtige wapens van Remnant II mogelijk zijn. Elk stuk uitrusting verandert het uiterlijk van je personage – een vereiste voor elke geweldige op buit gebaseerde game – en past past goed bij het donkere fantasiethema van de serie. Met versleten hardware, bedekt leer en gloeiende items die de personages sieren, heb ik veel leuke items ontdekt tijdens mijn gameplay-sessie en ik stel me al voor hoe ik mijn Challenger wil aanpassen in de volledige versie.”

Een week of twee geleden had ik geen plannen om dit te spelen, omdat ik dacht dat het een eerste playthrough zou vereisen en ik wist er eerlijk gezegd niet veel vanaf. Maar in mijn gamekringen was de hype eromheen onmogelijk te negeren, met al mijn online vrienden die me vertelden dat ze van plan zijn om Destiny of Diablo te hebben om in te duiken bij de lancering.

READ  Hoe de batterijstatus van de iPhone te zien

Ik ben aan boord. Daarvoor kom ik op de eerste dag. Net als de verkopen, nam mijn interesse zeker toe naarmate ik er meer over hoorde en hoe meer ik ernaar keek. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Volg mij op TwitterEn dradenEn YouTubeEn En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *