Nederland verzekert het beste zaad in de kwalificatiewedstrijden en deelt de titel van de regio

Nederland verpestte vrijdagavond Crosby’s hoop op een gebiedstitel in Crosby.

De buldoggen overhandigden Crosby hun eerste 12-5A, Divisie II seizoensverlies met een 29-24 overwinning bij Poema.

Met een overwinning voor Nederland (7-2.6-1) delen de Bulldogs de kroon van de regio met Crosby, maar staan ​​ze op nummer 1 in de play-offs.

Crosby (7-3.6-1) kreeg de kans om de wedstrijd te winnen nadat Jammour Johnson een diagonale bal onderschepte.

De Cougars marcheerden het veld af, maar kaatsten drie minuten voor het einde van de wedstrijd terug met de bal.

Crosby had drie time-outs, maar Nederland leverde 3 en 8 in toen middenvelder Renee Cunningham Kerrington Broussard raakte om 10 meter laat in het vierde kwartaal te komen.

Nederland stond met 15-3 voor nadat Cunningham buitenspel ging met een quarterback buitenspel met 11:13 over in het tweede kwartaal.

Toen kwamen de Cougars in het ritme en wisten een 12-punts defect uit.

Crosby’s allround atleet, Denikis Dunn, gooide een halve pass terug naar omroep Kameren Kirkwood voor een 51-yard TD-pass die de voorsprong van de Bulldogs naar vijf punten sneed met 11:24 over in het tweede kwartaal.

Crosby blokkeerde vervolgens een Nederland-trap en profiteerde van de acht meter lange run van Imonte Wilson om zijn eerste voorsprong in de wedstrijd te nemen met 4:07 resterend in het tweede kwartaal.

Vlak voor de eerste helft onderschepte Jonathan Fusilier van Crosby de bal terwijl de Cougars de kleedkamer binnenkwamen met 17-15.

READ  James Earl Weatherford - Port Arthur News

Josh Masiek uit Nederland, die scoorde in de TD’s 78-yard race in het eerste kwartaal, schoot de Bulldogs op hun eerste voorsprong in de tweede helft door de verdediging van Crosby op 38 meter van de TD te doorbreken, wat Bulldogs 23-17 een voorsprong van 6:58 gaf. het derde kwartaal.

Crosby reageerde snel op de bodem van het veld toen Dunn de finishzone op 3 meter van TD binnen sprintte om de Cougars een voorsprong van 24-23 te geven met een 3:26 over in het derde kwartaal.

Nederalds aanval zette zich voort met de aanval toen Cunningham bond aan een Kyndon Fuselier brede ontvanger voor een 78-yard TD pass om een ​​29-24 voorsprong te nemen na een gemiste tweepunts afleidingspas, maar was voldoende om de overwinning veilig te stellen.