Michigan wordt gesloten door Pennsylvania voor een weekendstop

East Lansing, Michigan – Michigan State kreeg twee goals in de tweede helft tegen toen Pennsylvania Spartanen met 3-0 versloeg in een Big Ten Field hockeywedstrijd op Ralph Young Field op zondagmiddag.

Het was de vierde opeenvolgende nederlaag voor Spartans, dat zakte naar 1-6 in het algemeen, terwijl Pennsylvania verbeterde naar 4-3. Het spel telde niet mee voor de ranglijst van de Grote Tien.

“We moeten onze aanval verbeteren en letten op de kansen die we krijgen om resultaten te behalen”, zei de coach Helen Knoll Ze zei. “We zagen vandaag wat verbetering vanaf vrijdag en ik denk dat we heel goed hebben gereageerd nadat ze de doelpunten hadden gescoord. Ik ben trots op onze inspanningen en heb een aantal dingen goed gedaan in de verdediging, maar we zullen terugkeren naar de training en klaar zijn voor volgende week.”

Nittany Lions verspilde weinig tijd aan het raken van het bord toen Anna Simon binnen slechts vier minuten na de wedstrijd voer nam van Bree Bednarski vanaf de penaltystip om op 1-0 te komen.

Michigan State had de kans om de wedstrijd vlak voor de eerste helft op gelijke hoogte te brengen, maar een schot van links van het doel door de nieuwe speler. Ashley Harlock (Livonia, Michigan / Livonia Churchill) Gered door Pennsylvania-doelman Brie Baraco.

Spartanen kregen de eerste strafschop van de wedstrijd in de 37e minuut, met een schot eruit Ninki Bloomsat (Oosterhout, Nederland / Sint-Oelbert Gymnasium) Het werd opnieuw gered door Barraco.

Nittany Lions breidde de voorsprong uit naar 2-0 na zes minuten toen het schot van Madison Hutson vanaf de linkerkant van het circuit de MSU-doelman overwon. Monique Gardel (Granville, Ohio / Granville)

READ  Tottenham is dicht bij een elegante centrale verdediger uit de Serie A in een deal van £ 21 miljoen in januari

Pennsylvania breidde hun voorsprong uit naar 3-0 drie minuten voor het einde van de wedstrijd toen Sophia Galdo voer kreeg van Anna Simon en een bal van boven de linkerboog afvuurde.

Nittany Lions had een voordeel van 12-4 op schoten en 8-3 op hoeken.

Michigan speelt komend weekend twee wedstrijden in Iowa, de eerste wedstrijd op vrijdag 26 maart (16.00 uur) en daarna zondag 28 maart (13.00 uur).