Luca Janssen vertelt over het zijn van een internationale student tijdens een pandemie – The Baker Orange

Baker University is de thuisbasis van een aantal internationale studenten. De meesten van hen reizen naar de Verenigde Staten om te studeren en te sporten. Ik ben een internationale student uit Nederland en ik ga naar de Baker University voor mijn bachelordiploma in internationale studies. Op de campus maak ik deel uit van het atletiekteam en lid van Zeta Chi Fraternity. De aanhoudende COVID-19-pandemie heeft een grote invloed gehad op mijn universiteitservaring in Amerika.

Ik ben in de zomer van vorig jaar naar huis gegaan. Nu mijn terugkeer naar de Verenigde Staten nadert, is het duidelijk geworden dat de Verenigde Staten niet-ingezetenen uit veel landen niet toestaan ​​om per vliegtuig te reizen. Landen met een reisverbod waren onder meer het Schengengebied, China, Iran en Brazilië. Het was zo stressvol om niet te weten of ik naar de Verenigde Staten zou kunnen terugkeren en niet zeker wanneer ik mijn vrienden weer zou zien. Ik wilde ook niet al mijn lessen vanuit huis online hebben.

Ik herinner me dat er veel woede was onder studenten Aan het einde van de zomer tegen reisbeperkingen voor internationale studenten. Ik was blij om te zien dat er veel steun was van de Amerikaanse studenten Grenzen openen voor internationale studenten. Als internationale student vind ik het belangrijk om op de campus te zijn. Ik heb hier in Baldwin een leven opgebouwd en als onderdeel van Zeta Chi Fraternity vond ik een thuis weg van huis.

Ik had het geluk om studenten uit Nederland en andere landen ongeveer halverwege de maand juli terug te laten komen. Je bent net op tijd terug om te beginnen met de crosscountry-training voor het seizoen. We waren opgelucht dat ik naar de Verenigde Staten kon terugkeren

READ  De Throwback Marquee SBC-uitdagingen van 15 juli voltooien in FIFA 21 Ultimate Team

Sommige internationale studenten hebben pech. Velen van hen konden niet terugkeren naar de Verenigde Staten om hun opleiding voort te zetten. Ze volgen momenteel online lessen vanuit huis om op schema te blijven.

Zoals de meeste studenten hebben ervaren tijdens het lentesemester in 2020, biedt deelname aan online lessen vanuit huis een uitdaging. Het is moeilijk om gemotiveerd te blijven en de internetverbindingen zijn niet stabiel. Je omgeving leidt meer af en de verschillen in tijdzones zorgen ervoor dat studenten ongebruikelijke procedures ontwikkelen. Het was raar om later op de avond examens af te leggen of presentaties te geven.

Ik hield contact met mijn vrienden via sms-berichten en FaceTime / videochats. Het was leuk om in de zomer meer tijd met mijn familie door te brengen en ik heb ook een aantal van mijn Nederlandse vrienden bezocht. Maar na een tijdje miste ik echt mijn leven in Baker. Ik wilde teruggaan. Dus toen ik hoorde dat er reisbeperkingen waren, voelde ik een mengeling van verdriet en frustratie. Ik was gefrustreerd dat internationale studenten verplicht waren om de lessen persoonlijk bij te wonen, als ze werden aangeboden, anders zouden de Verenigde Staten hun studentenvisum kunnen beëindigen. Hoewel deze vereiste werd ingetrokken, was ik nog steeds op mijn hoede voor alle voorzorgsmaatregelen toen ik terugkeerde naar de Verenigde Staten

Internationale studenten hebben het nadeel dat ze in het weekend of wanneer ze maar willen niet naar huis kunnen. Ze zijn beperkt tot het bezoeken van hen tijdens de zomer- en wintervakanties, en afgezien daarvan is het enige contact dat ze hebben met hun families virtueel contact. COVID-19 legde beperkingen op aan internationale reizen, waardoor studenten moesten kiezen tussen een bezoek aan familie of een verblijf in de Verenigde Staten tijdens hun pauzes. Een bezoek aan de familie is riskant, aangezien uw terugkeer naar de Verenigde Staten niet gegarandeerd is.

READ  Wedstrijd Barcelona-Valencia: voorspellingen, mogelijkheden, hoe je gratis online kunt kijken of live kunt uitzenden in de Major League Soccer 2020-2021 | Kijk hier

Ik verbleef tijdens de wintervakantie in de VS, maar het was moeilijk om geen kerst met mijn gezin door te brengen. Mijn familie en ik hadden moeite om uit elkaar te gaan. Ook al kwam ik met mijn vriendin thuis en vierde ik Kerstmis met hen, het was gewoon niet precies hetzelfde. Ik mis mijn familie echt toen ik haar hele familie bij elkaar zag komen, eten deelde en plezier maakte.

Afgezien van emotionele ontberingen, kan de quarantaineperiode ook financiële uitdagingen opleveren voor internationale studenten. De meeste internationale studenten zijn sterk afhankelijk van hun studiebeurzen om Baker te betalen. Niet elke internationale student kan voor langere tijd terecht als hem in quarantaine wordt geplaatst.

Tijdens het najaarssemester op de campus had ik nauw contact met een persoon met COVID-19. De universiteit vroeg me om in quarantaine te gaan, maar de quarantainekamers op de campus zaten allemaal vol. Ik had het geluk een quarantaineplaats buiten de campus te hebben. Het was financieel moeilijk om in The Lodge te blijven.

De voorzorgsmaatregelen voor COVID-19 in de Verenigde Staten waren lichter dan in veel Europese landen. Hoewel staten een gezichtsbedekkend mandaat hebben, zijn er minder beperkingen. Restaurants, kapsalons en zogenaamde “niet-essentiële beroepen” bleven open.

In Europa hebben veel landen een strikt beleid dat een groot deel van het openbare leven beperkt. Alleen plaatsen die de eerste levensbehoeften bieden, zijn open voor zaken. Vooral tijdens de stijgende golven van COVID-19-gevallen zijn de protocollen veel strenger.

Naast deze beperkingen zijn er langdurige sluitingen geweest. Zo zit Nederland sinds december in lockdown. Mijn vrienden en familie zitten sinds december thuis vast en hebben weinig te doen. Voor mijn vrienden thuis is hun college sinds maart 2020 volledig online.

READ  Lexington/River Bluff Match om Chick-Fil-A Classic te starten

Ik beschouw mezelf als een geluksvogel dat de Verenigde Staten of Kansas geen sluitingen hebben gehad. Ik heb het geluk dat ik persoonlijk lessen heb bijgewoond en dat ik uit eten kan gaan en andere activiteiten kan ondernemen. Zelfs het oefenen op het circuit lijkt een voorrecht, aangezien de meeste sporten in Nederland aan beperkingen onderhevig zijn. Ik voel me slecht voor mijn familie en vrienden thuis die vastzitten.

De Verenigde Staten vaccineren hun burgers veel sneller dan thuis. Ik heb mijn eerste dosis van het Pfizer COVID-19-vaccin al gekregen. Mijn vrienden en familie zijn jaloers dat ze werden ingeënt lang voordat ze werden ingeënt.

De reisbeperkingen zijn momenteel nog van kracht en ik weet niet of ik in de nabije toekomst naar huis kan reizen om mijn familie en vrienden te zien. Ik hoop dat het vaccin me in staat stelt om tijdens de zomervakantie naar huis te gaan en zonder problemen terug te keren naar de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *