Live uitzending van de Nederlandse Liga | PEC Zwolle moet in slot 2 Keer Scores Tegen Heerenveen scoren | Nederlands voetbal

90+2'

Dit heeft niets met PEC te maken. Anthony Fontana scoorde een lastig doelpunt toen hij een hoekschop in het net nam. Sven van Beek scoorde vanaf de strafschopstip in de 2-0 minuut.

88'

Jellykart van Oliver Proud

85'

Philipp Krastev sprak over Teon Gesselhart

83'

Osama Al-Sahrawi sprak over het hoofdstuk van Daniel Carlsback

83'

Anas Taheri sprak over Sepp Van Otel

81'

Jellykart van Philip Krastev

74'

Odysseus Philanas schreef het woord Mehmed Okhatu

74'

Eliano Reynders sprak over Anthony Fontana

73'

Jellykart van Sven van Beek

67'

2-0 doelpunt Pele van Amersfoort!

Het is een woestijn die duidelijk op sterven ligt voor Van Amersfoort, en we zijn trots op Het Dadwirkelijk zu Bidweld. Spuug op de bal, verspreid in actie. Heerenveen-BEC: 2-0.

65'

PEC helpt je meer succes te behalen, waardoor het mogelijk wordt andere spelers voor de gek te houden. Na 25 minuten staat de club op uit Zwolle om een ​​resultaat te boeken.

62'

Sylvester van der Water ontving Verwangen deurtolfileus

48'

Er waren veel widgets. PEC kreeg in de eerste minuut van de Rust een kans, maar Mickie van der Hart ontmoette Heerenveen met de eerste Reding in een éénschot van Dertjan van Thomas L.

46'

Patrick Wallmark sprak over Ché Nunnely

45'

Tweed-omslag

45'+6'

Dit is de eerste stap

45'+2'

1-0 doelpunt (strafschop) van Anas Taheri!

Winteraanwinst Filip Krastev roept PEC Wild in het hoofd van Osame Sahraoui. De fiches worden gebruikt om betalingen te doen en de Tahiri te betalen via een aankoop. Bedankt voor de roest die je in huis hebt voor je behoeften.

READ  Koning Willem-Alexander verwelkomt de excuses van de regering voor de slavernij

45'+2'

VAR: Strafschop toegekend

35'

Na enkele minuten rust was de stand 0-0. Ik ben hier geweest en een klein huis, maar ik moet mijn best doen om dit te doen.