Ladybear-schoenen krijgen een hit in Nederland – Orange Leader

Nederland – LC-M Lady Bears reisde dinsdagavond naar Nederland om te spelen voor Lady Bulldogs en boekte een ruime 1-0 overwinning op de weg.

Net buiten de poort was een constante strijd om de controle over het veld, en mevrouw Pears vocht voor elk doel dat ze schoten.

De verdediging bleef op het hoogste niveau ondanks de voorsprong van de Lady Bulldogs. Uiteindelijk eindigde de verdediging van Lady Bear, geleid door Mattalin Hill en Amanda Rodriguez, ’s nachts perfect.

Fantastische inspanningen van Kaylee Potter, Loren Rodriguez, Lili Moullec, MaKenzie Holland en Semma ‘Alhatri hielpen een sterk defensief front te behouden. Alyssa Ammons, Maria Ammons, Brooklyn Leonard en Annelie Hernandez hielden de verdediging van de Lady Bulldog onder druk en deden verschillende pogingen om op doel te schieten, maar dat mislukte.

Na afloop van de organisatietijd was de stand 0-0. Tijdens de eerste helft van de extra tijd kwam Lady Bears klaar om de wedstrijd te beëindigen, en een pass van Loren Rodriguez bracht Mackenzie Freeman met een doelpunt.

De Lady Bears behield de leiding en keerde terug met 1-0 na de verlenging van de minuten. De meiden zullen op vrijdag en zaterdag naar Papoea-Nieuw-Guinea reizen voor het jaarlijkse Cajun Classic concert dit weekend.