Ik heb een zonsverduistering gefilmd met een iPhone 15 Pro, Galaxy S24 Ultra, Pixel 8 Pro en OnePlus 12 – dit is de winnaar

De zonsverduistering is gekomen en gegaan, en wat een kans om zeldzame natuurverschijnselen te zien. Net als iedereen binnen het smalle pad van een totale zonsverduistering, was ik enthousiast over de mogelijkheid om de zonsverduistering met mijn smartphone te fotograferen. Nadat ik afgelopen herfst een aantal van de beste telefoons tegen astrofotografie had getest, dacht ik dat een zonsverduistering het perfecte moment zou zijn om de nieuwere telefoons uit te testen.

Dat betekent dat ik de Apple iPhone 15 Pro, Samsung Galaxy S24 Ultra, Google Pixel 8 Pro en OnePlus 12 meeneem op een echte vlaggenschiptelefoonshoot bij zonsverduistering om te zien welke het beste zijn voor de gelegenheid – en welke als beste uit de bus komen. doe het beste. Beste resultaten. Ik heb er een aantal tegen elkaar geplaatst, maar ik heb nooit direct vergeleken hoe goed ze de zon vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *