Ik ging naar het grootste tulpenfestival in de Verenigde Staten, en het was goedkoop en geweldig

Hoewel ik toestemming heb gekregen van een veldmanager om deze foto te maken, verzoeken wij u aandacht te besteden aan borden in de tulpenvelden die bezoekers informeren over waar ze wel en niet foto’s kunnen maken.
Bernadette Rankin

  • Ik heb er altijd van gedroomd om naar Nederland te reizen om het beroemde Tulpenfestival bij te wonen.
  • In plaats daarvan bezocht ik Mount Vernon, Washington, tijdens het hoogtepunt van het Skagit Valley Tulip Festival.
  • Ik vond het geweldig om miljoenen kleurrijke tulpen te kunnen zien zonder naar het buitenland te hoeven reizen.

De legendarische tulpenvelden van Nederland hebben altijd op mijn bucketlist gestaan.

Vorig jaar was het beroemde Keukenhof-park van het land getuige Bijna 1,4 miljoen bezoekers uit alle hoeken van de wereld. De reis was voor mij echter altijd buiten bereik vanwege de reis- en timingkosten.

Daarom was ik zo opgewonden om het te ontdekken Het grootste tulpenfestival van Nederland Wij Het ligt in het noordwesten van Washington, iets meer dan een uur ten noorden van Seattle.

Ik heb eerder het evenement van een maand gezien dat ‘Nederland Noord-West’ wordt genoemd Uitvoerend directeur van het festival, Ik wist dat ik het Skagit Valley Tulip Festival moest bezoeken. Hier is hoe het was.

Ik ging RoozenGaarde, het grootste deelnemende boerenbedrijf

RoozenGaarde telt zo’n 200 soorten tulpen.
Bernadette Rankin

Het Skagit Valley Tulip Festival bestaat uit vier tulpenboerderijen in de omgeving, die allemaal hun eigen evenementen en vieringen houden. De toegang tot elke ranch varieert doorgaans van $ 13 tot $ 20 per volwassene.

READ  Circulaire benadering van de bouw | weblogs

Om de grote drukte die normaal gesproken in het weekend te vinden is te vermijden – en een paar dollar te besparen – bezocht ik het festival op een doordeweekse dag.

Ik begon mijn reis bij RoozenGaarde, dat… op 200 soorten Van tulpenbloemen. Ik reed de drukke parkeerplaats op en zag een enorme rij groene heggen die het geweldige uitzicht blokkeerden waarvan ik wist dat het aan de andere kant lag.

Ik volgde de borden naar het loket, dat perfect gelegen was voor het belangrijkste kijkplezier, en mijn eerste voorproefje van de schoonheid die zou komen. Ik betaalde $ 15, plus belasting, voor mijn ticket, waardoor ik niet opnieuw naar binnen kon.

Voordat ik de velden betrad, vond ik een replica van een Nederlandse windmolen.
Bernadette Rankin

Toen ik eenmaal het kaartjesloket passeerde, zag ik een replica van een houten Nederlandse windmolen omringd door felgekleurde tulpen.

Achter hem ving ik een glimp op van de prachtige velden met bloeiende tulpen en de Cascade Mountain Range, die als schilderachtige achtergrond voor het hele tafereel dienden.

Ik ging rechtstreeks naar de velden om te verkennen

Ik ging langzamer rijden om van de schoonheid van de tulpen te genieten.
Bernadette Rankin

Eenmaal ondergedompeld in de tulpen, vertraagde ik eindelijk mijn gretige haast om te genieten van de schoonheid van miljoenen bloemen om me heen. Ik heb een individuele tulp van dichterbij bekeken om de verbazingwekkend fijne details van de bloemblaadjes en kleuren te zien.

Ik was verbaasd over de fijne details van de bloemblaadjes en de kleuren.
Bernadette Rankin

Het hele veld wekt de indruk van een lappendeken van 50 hectare met heldere rijen effen kleuren, variërend van geel tot paars, van fel barbieroze tot mijn absolute favoriet: gloeiende rode tulpen.

READ  India herkozen in de IMO-raad
De velden leken op een lappendeken van kleurrijke bloemen.
Bernadette Rankin

Vervolgens stopte ik bij de tentoonstellingstuinen om een ​​verbluffend mooie collectie landschapsbloeiende bloembollen te zien, vakkundig bij elkaar geplant om potentiële kopers te laten zien wat ze in hun eigen tuin kunnen nabootsen.

De tentoonstellingstuinen waren fantastisch.
Bernadette Rankin

Ik staarde met absoluut verlangen en wenste dat ik een tuin had om de aankoop van een paar bollen te rechtvaardigen.

Uiteindelijk reisde ik niet naar de andere boerderijen die aan het festival deelnamen

Uiteindelijk begon en eindigde ik mijn RoozenGaarde Tulpenfestival-ervaring alleen door mezelf volledig te verliezen in hun eindeloze velden.

Heb ik er spijt van? Nee, vooral omdat de andere drie boerderijen veel kleiner waren, maar wel vergelijkbare ticketprijzen hanteerden als RoozenGaarde.

Als je de tijd hebt en het niet erg vindt om de toegangsprijs voor elke boerderij te betalen, raad ik je ten zeerste aan om alle vier de deelnemende Skagit Valley Tulip Festival-boerderijen te bezoeken.

Ze liggen allemaal dicht bij elkaar en zijn een stop waard om een ​​unieke reis te maken die je niet snel zult vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *