Frankrijk vs Nederland Live Streaming: Score-updates (1-0) | 23-07-2022

Franse functie!

17:07 10 minuten geleden

102′

Doel!
Het doelpunt kwam uit 11 strafschoppen naar Frankrijk. Yves Josette Noel scoort het doelpunt dat de streak brak.

Sinds 16:58 19 minuten geleden

Eerste extra werk

Aan het begin van de eerste helft nam Nederland de bal in handen en in de 94e minuut kwam Miedema dicht bij het groene doel.

Sinds 16:47 30 minuten geleden

90′

Er komen nog 3 minuten bij als de reguliere speeltijd is verstreken en de stand gelijk blijft op 0-0. We gaan naar extra tijd.

Sinds 16:44 33 minuten geleden

87′

Het spijt me!
Geyoro werd alleen gelaten, haar hoofd schoot naar buiten en Grace verliet het veld. Clara Mathieu neemt haar plaats in.

16:38 39 minuten geleden

81′

We hebben nog 8 minuten, nul staat nog steeds op het scorebord en Frankrijk vertraagde en schuwde het eerste doelpunt. Nederland verzet.

16:28 een uur geleden

72′

Van der Gragget kreeg een waarschuwing wegens bezwaar tegen de wedstrijd tegen de Franse doelman Magnin.

Sinds 16.21 uur

63′

Het was een close-call!
Frankrijk raakt de Hollandse deur aan, Renard vliegt de lucht in, maar dat hoofd loopt niet gevaarlijk in de hand van Van Domsellar.

16:15 uur geleden

58′

Van der Graggt kopt, maar zijn schot houdt weinig kracht op het Franse doel.

15:44 2 uur geleden

45′

Cadeau!
Jansen en van der Gragget lieten het allemaal achter in deze 45 minuten en redden het doelpunt van Van Domsellar, want in het strafschopgebied leeft Nederland nog.

15:42 2 uur geleden

40′

Van der Gragget redt opnieuw voor Nederland, met dat schot van Giroud.

Vanaf 15:25 2 uur geleden

24′

Tolletti scoorde het eerste doelpunt, maar stuurde het alleen voor doel over de lat. Bovendien krijgt Krachawy een zware klap op de schouder die hem niet zal beletten door te gaan.

15:23 2 uur geleden

21′

Cascarino schiet van buiten het gebied, maar wederom krijgt de Nederlander Van Domselaer lof voor haar redding.

Sinds 15:21 2 uur geleden

20′

Frankrijk domineerde deze 20 minuten spelen en Van Der Gragt stuurde de bal binnen voor een hoekschop, maar Renard kon de voorzet niet afmaken.

15:19 2 uur geleden

16′

Die bal Jansen bemoeilijkte de middag bijna voor Nederland, met een slechte bounce, waarna de Franse fout het schot van buiten het strafschopgebied probeerde, maar niet scoorde, en die bal werd gedekt door Van Domsellar.

15:14 2 uur geleden

13′

Nu Nederland geen gevaar loopt, ziet Van Domselaer de bal door die vrije trap en hoekschop.

Sinds 15:08 2 uur geleden

5′

Frankrijk verloor balbezit, waardoor Nederland het doel naderde en Perrod Magnin verdedigde het.

15:01 2 uur geleden

0′

Bal aan het rollen in New York Stadium

14:49 2 uur geleden

Nederlandse selectie

14:41 3 uur geleden

Ben al aan het opwarmen

Beide teams bereiden zich al op het veld voor voordat de bal gaat rollen, in dit magnifieke duel dat ons wacht op UEFA Women’s Euro 2022, voor een plaats in de volgende ronde van de competitie.

14:26 3 uur geleden

Zij zijn aangekomen

14:21 3 uur geleden

Minuten verwijderd van de aftrap

We zijn slechts enkele minuten verwijderd van de start van de wedstrijd Frankrijk-Nederland in het New York Stadium in de kwartfinales van het FIFA Women’s European Championship 2022.

3 uur geleden

We zijn terug!

We zijn weer terug op minuut na minuut verslaggeving van Frankrijk en Nederland. Binnenkort zullen we de bevestigde opstellingen en relevante feiten over de confrontatie tussen deze twee teams met jullie delen.

14:11 3 uur geleden

Volg hier de live uitslagen van de wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland in het EK Dames 2022

Hoe de wedstrijd Frankrijk-Nederland live op tv en op internet bekijken?

Wanneer is de wedstrijd Frankrijk – Nederland voor de UEFA Nations League?