Eric ten Hag en Alex Ferguson delen een moment na de Carabao Cup

Manchester United-manager Eric ten Hag deelde een aangrijpend moment met Alex Ferguson nadat het team zondag de Carabao Cup won, volgens een tweet van Sky Sports Football.

Ferguson hield toezicht op de training van Manchester United van 1986 tot 2013 na een lange carrière bij een seniorenteam die begon in 1957. Hij won 528 optredens in 810 wedstrijden en werd een van de meest succesvolle coaches in de geschiedenis van het Britse voetbal, aangezien hij 13 Premier League-wedstrijden won. Volgens hem landstitels met Manchester United. Eredivisie.

Erik ten Hag werd in april getekend als manager van Manchester United na vijf jaar bij Ajax, een Nederlandse professionele voetbalclub gevestigd in Amsterdam. Hij behaalde een record van 159-27-29 inch 215 wedstrijden beheerd Voor Ajax, zo blijkt uit de transfermarkt. Hij bouwde zijn carrière op via managementfuncties bij Bayern II en de Nederlandse clubs Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Manchester United zegevierde bij een 2-0 overwinning Over Newcastle United in de wedstrijd van zondag. Middenvelder Casemiro scoorde in de 33e minuut voor het als derde geplaatste Premier League-team, terwijl Newcastle United-verdediger Sven Putman in de 39e minuut een eigen doelpunt scoorde.

Middenvelder Bruno Fernandez zei: “Het was een geweldige periode, de eerste titel van het seizoen, maar we willen meer, aangezien dit niet genoeg is voor deze club, we willen meer en we hebben meer nodig omdat onze normen meer vereisen.”

“Voor mij ging het om het winnen van titels en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan. Ik ben tevreden, maar ik wil meer. Ik wil meer.”

READ  George Bisgood voegt paralympisch wielerbrons toe aan triatlonzilver | Olympische Spelen Triatlon Tokyo 2020

In de wedstrijd werden in totaal negen gele kaarten uitgedeeld, zes door Manchester United en drie door Newcastle. Butman scoorde een doelpunt in de 67e minuut, terwijl Manchester United-verdediger Diogo Dalot in de negende minuut werd opgeroepen voor een kaart.

Newcastle-manager Eddie Howe deelde na de wedstrijd een emotioneel bericht met verslaggevers.

“Er is geen klacht over onze manier van spelen, de score geeft dat duidelijk niet aan, en hier kan het voetbal ruig zijn”, zei Howe. “Het spijt me dat we de fans vandaag niet hebben kunnen helpen.”