Drexel-atleten van de week: Donovan en de Leyva

Philadelphia Chris Donovan Voetbal voor mannen en Eileen de Leyva Vanuit hockey zijn de Drexel-atleten van de week genoemd voor de periode van maandag 20 september tot en met zondag 26 september.

Donovan maakte vorige week twee doelpunten voor Drexel. De inwoner van Conestoga begroef het winnende doelpunt tegen Colombia in de 29e minuut van de wedstrijd, terwijl de Dragon de Lions met 1-0 uitschakelde. Donovan voegde nog een score toe in de wedstrijd van het weekend tegen College of Charleston. In de 73e minuut maakte de spits een voorzet in het net. Het doel was de gelijkmaker van de Dragon, die de wedstrijd op één stand bracht. Het was het vijfde doelpunt van de senioren van het jaar en bracht zijn totaal aantal punten op 12.

De Leyva leidde een krachtige aanval van Drexel, die vorige week acht keer scoorde in wedstrijden tegen Fairfield en Yale. Op vrijdag tegen Stags scoorde ik de laatste twee doelpunten van de competitie om de wedstrijd af te ronden en hielp ik ook aan de 5-1 overwinning. Zondag zag de oorspronkelijke Nederlander Lelystad scoren in de eerste helft, terwijl hij een assistent toevoegde in de tweede helft van de Dragons. De Leyva scoorde nu in haar laatste drie wedstrijden en scoorde 11 punten in die competities.