David Beckham: Mijn favoriete spel in het toernooi was de wedstrijd Argentinië-Nederland

We waren allemaal geschokt toen we Saoedi’s waren [Arabia] Versla de Argentijnen. Ik denk niet dat ik landen heb zien samenkomen zoals we op dit WK hebben gezien. We zagen toen de Marokkanen zo ver gingen als zij, je hebt de Qatari’s die het vieren, de Saoedi’s die het vieren.

Het niveau van de eerste Winter World Cup

Het spelniveau was ongelooflijk. En ik zei dit voor de start van het toernooi. Mensen zeiden dat het niet perfect is. Ik was altijd haar supporter. Alleen omdat ik het gevoel heb dat ik in de laatste World Cups waar ik deel van uitmaakte, van een lang, slopend seizoen naar het WK ging.

Natuurlijk ben je zowel mentaal als fysiek een beetje uitgeput. Ik wist dat deze spelers naar het WK zouden gaan, en als ze eenmaal begonnen, zouden hun conditie en energieniveau veel hoger zijn, en het niveau van de wedstrijden zou hoger zijn, en dat bleek waar te zijn.

Ik denk dat het niveau van theater geweldig was. Maar wat ik het leukste vind aan het WK is om de fans samen te zien, kleine kinderen uit Engeland te zien opgaan in de fans uit Marokko of Saoedi-Arabië en hun succes te zien vieren. Ik denk niet dat ik ooit zo’n WK heb gezien. Ik denk niet dat ik fans eerder zo bij elkaar heb zien komen.

Volledig interview: FIFA World Cup: een echt voorrecht om hier te zijn en het voetbalniveau in Qatar te zien, zegt Beckham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *