Babe Bloom bespreekt haar favoriete nummers van 2021

Amsterdam Babe Bloom Ze brachten hun zeer goede tweede album uit, welkome pauze, waardoor ze dit jaar hun klassieke rockgeluid verder aanscherpten, door oorwormhaken in gelijke delen vervorming en vervorming te verdraaien. Als je het album nog niet hebt uitgecheckt, het herinnert aan de hoogtijdagen van de jaren 90 van Liz Phair en Pavement en je kunt het hieronder beluisteren.

We vroegen Pip, die naar de band is vernoemd, naar haar top 10 hits van het jaar en ze kwam terug met een lijst van haar favorieten. “Ik moet toegeven dat ik in mijn dagelijks leven niet veel naar muziek luister”, vertelde Pep ons. “En als ik dat doe, luister ik meestal naar een playlist met veel nummers van verschillende artiesten. Dus in plaats van 10 albums heb ik besloten om te kiezen: Mijn favoriete nummers van 2021.” De lijst bevat enkele van de gebruikelijke verdachten in 2021, evenals enkele opkomende Nederlandse teams, en meer. Lees haar lijst, compleet met commentaar, en beluister haar als playlist hieronder.

PIP BLOM – Favoriete nummers 2021 (in willekeurige volgorde)

Sorry – “sigarettenpakje”
Sorry is een van mijn favoriete bands van de afgelopen jaren en dit nummer is hun favoriet aller tijden. Het is erg pakkend, een beetje disharmonisch, en recht door zee: alles wat ik wil van een nummer. Normaal ben ik niet zo dol op een koebel, maar zodra dit nummer uitkomt, wil ik er ook een op ons album gebruiken.

Pap Radio – “Verward geboren”
Ik vind dit liedje echt leuk. Ik vind het zingen zo cool en het voelt zo eerlijk. Het grijpt meteen mijn aandacht en gecombineerd met de geweldige nummers is het erg goed.

READ  Charleston's Shelby Rogers wint zijn wedstrijd in de eerste ronde op de Australian Open | sport-

Bodega – “Doers”
Als je echt van een band houdt, ben je altijd super enthousiast over een nieuwe release. Dus toen ik Bodega’s nieuwe nummer zag, heb ik er meteen naar geluisterd. Het stelde helemaal niet teleur: je realiseert je nog steeds dat het een bodega-nummer is, maar op de een of andere manier is het meer trending geworden dan hun eerdere werk. Echt gaaf, ik kan niet wachten op het album.

Slakkenpost – “Madonna”
Heel nieuw liedje. Ik hoorde het voor het eerst in een livesessie die ze deden en dacht dat het nummer overal was. Ik wist het niet: ze was zo aantrekkelijk dat ik niet kon stoppen met naar haar te luisteren. Het is mijn meest gespeelde nummer van 2021 (140 keer, ik ontdekte het nummer 4 weken geleden..)

Personal Trainer – “Politiek”
Mijn favoriete Nederlandse band op dit moment. Dit nummer is een absoluut juweeltje. Ik hou ervan hoe dansbaar het is, het is een van die nummers waar je opgewonden van raakt als je ernaar luistert. Dave een nummer om te bestellen op elke dansvloer.

Olivia Rodrigo – “Jaloezie, Jaloezie”
Dit nummer is zo lekker om mee te zingen als je onder de douche staat. Hij is erg aantrekkelijk, hij is brutaal en de opbouw is geweldig.

Amyl en de Sniffers – “Geleid door engelen”
Ik luisterde niet veel naar Amyl en The Sniffers, maar ik keek naar deze video en werd weggeblazen door de energie in dit nummer. Ik vind het echt cool dat het met minimale veranderingen in instrumentatie en zang nog steeds erg aantrekkelijk is. Ik raad aan om ernaar te luisteren in de sportschool / tijdens sportactiviteiten 🙂

READ  Burgos van Ajax sorry voor het aanvallen van de fans

Private Banking – “George”
Een heel nieuwe Nederlandse band. Ik hou van de stukken waar de zanger en de bassist samen zingen. De combinatie van hun stemmen doet mijn hart meteen smelten.

Lil Nas X – “Montero”
Elke keer als ik dit nummer hoor, moet ik dansen. moordende toon.

Werfwet – “Fixer Upper”
Een heel erg Britse band. Als ik een geestige en intelligente halve tekst zou kunnen schrijven, zou ik heel gelukkig zijn. Ben er echt dol op, geweldig nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *