3-0: Nederland verbetert en Depay schittert weer

Na de vele kritieken die hij kreeg na zijn 2-2 gelijkspel in de vorige vriendschappelijke wedstrijd SchotlandEn de Landen
Weinig Gewonnen Breed (3-0) Zwak Georgië met grote Memphis
Debye Ze vertoonde tekenen van verbetering, maar was een week na haar eerste show nog steeds niet overtuigd.

van
Boyer Blijf wedden op het veel bekritiseerde 5-3-2 systeem, een systeem dat verder gaat dan het promoten van deugden Debye In de aanval eindigen de goede vibes in de duels niet eerder euro.

Dumfries, erg actief

Straf nosha
Dvali Aan Denzel
Dumfries, een van de grootste begunstigden van deze tekening, toen ze nog niet eens 10′ van het spel hadden gespeeld, draaide hij het om DebyeZo maakte hij zijn zesentwintigste doelpunt in 64 officiële wedstrijden die hij met Oranje speelde.

nog vooruit van Olympisch
van
leon, die wordt geëist FC
Barcelona, zal “on fire” bereiken om Eurocop Nadat hij drie doelpunten had gescoord in de vorige twee vriendschappelijke wedstrijden van Oranje. Het zouden er vier zijn geweest als er geen bovennatuurlijke interventie op de puurste manier was geweest acre
dozen Georgische keeper, Georgië
LaureaVoordat de rest terugkwam om op te scheppen dat ze hem veel Barcelona hadden ontzegd frinky
van
mahjong Met een geweldige glijbaan.

Weghorst debuut

In de tweede helft, Landen
Weinig Hij toonde een beter gezicht en 9 minuten na het begin van de tweede helft Wighurst, die haar debuut maakte voor de nationale ploeg, profiteerde van een schitterende filterpass van Memphis omzeilen Laurea in de hand. Veteraan keeper anorthese
Famagusta De Cyprioot ontkende opnieuw het doelpunt Debye Met een geweldige redding voor het laatste fluitsignaal, maar hij kon niets doen om hem te stoppen Rayan
Gravenberch, die ook debuteerde in zijn scorende locker als een absolute international, zou op weg zijn naar een doelpunt dat hij op een veiling afwees. Debyewie was er in het geheel.

READ  WK-kwalificatie vrouwen: drie Sri Lankaanse spelers testen positief op COVID-19

We zullen zien of deze versie van de in Modrecht geboren voetballer genoeg is voor wie ze zijn van
Boyer, die aanstaande zondag (21:00 uur) van start gaat tegen Oekraïne, kan een goede rol spelen in Eurocop, een toernooi dat alleen “Tulips” in 1988 kon winnen, met Ronald