Zelfs Return to Titan kan me niet terugbrengen naar Destiny 2

Ik heb altijd geweten dat ik op een dag in de verleiding zou komen om terug te keren naar Destiny 2. Na drie jaar en enkele duizenden uren spelen bereikte ik afgelopen februari mijn limiet op een vuilnis-MMO toen de enorme FPS erin vast kwam te zitten en werd verwijderd. Maar ik hou nog steeds van de onderdelen, inclusief het coole scifi-landschap. Dus toen ik hoorde dat het laatste seizoen terugging naar de oceanische ruimtemaan Titan, een van mijn favoriete locaties, kwam ik in de verleiding. Oh je hebt me verleid! Maar nu is Season Of The Deep gisteren begonnen en Titan is hier en nee, dat is niet genoeg.

Season Of The Deep ziet de terugkeer van Titans Saturnische maan na zijn verdwijning in november 2020. In het verhaal van de game was Titan een van de plaatsen die uit het zonnestelsel verdwenen toen The Darkness verder ging. In feite was het een van de vele delen van het spel die werden verwijderd en opgesloten in de Destiny Content Vault toen Bungie ontwikkelingsuitdagingen probeerde aan te pakken voor een spel dat te groot voor hen was geworden (ze zijn sindsdien gestopt met het verwijderen van uitbreidingen, in ieder geval ).

Nu, zo gaat het verhaal, is Titan weer verschenen. Plaatsvervangend commandant Sloan (laatst gezien terwijl hij een krachtpantser uit de Gouden Eeuw aantrok en zich in een langdurige strijd stortte nadat hij weigerde Titan te evacueren) heeft hulp nodig bij het redden van technologie uit oceanen van methaan en neemt contact op met een mysterieuze gigantische worm voor informatie om tegen The Witness te vechten. Dit omvat een nieuwe activiteit waarbij we duiken in exotische wateren die wemelen van het bruisende leven. Dit moet mij aanspreken.

READ  Animal Crossing Fandom is nu nog duurder geworden

Mijn uitzicht op de zee is bekend en ik was dol op Titan in Destiny 2. Het is een verstrooiing van platforms en glinsterende gebouwen uit de Gouden Eeuw die boven glinsterende golven staan, nu overspoeld door aaseters van Hive en Eliksni, een teken van hoe ver de mensheid is gevallen in The Collapse. Verschillende expedities doken in de diepten van de oncologie, door weelderige tuinen en prachtige woonruimtes, en vingen een glimp op van iets buiten het enorme zwembad. Ik denk dat we nu weten wie hij is: Al-Hasa, Sloane’s nieuwe vriendje.


Zelfs een klein spelletje kan me niet raken

Nog steeds niet genoeg voor mij. Eerlijk gezegd ben ik dankbaar dat Titan alleen zal terugkeren als een beperkt gebied voor specifieke activiteiten, niet het vrij rondlopende patrouillegebied dat het ooit was. Als de Titan de focus was van de volledige uitbreiding, herbouwd en uitgebreid tot de ruimte die ik altijd had gehoopt (de grote brokken hadden nooit echt iets te maken in Patrol), dan had dit me misschien te pakken gekregen. Ik wil terug naar de oncologie. Ik wil onder water duiken en genieten van exotische anemonen. Ik wil een worm ontmoeten. Ik wil de cool uitziende nieuwe Taken-wapens. Maar dat is niet genoeg om me door Destiny 2, de eindeloze MMO, te loodsen.

Het is niet alleen dat je coole wapens moet hebben of de beste delen van Destiny 2 moet spelen (zoals Grandmaster Nightfalls en Day 1 raids), hoewel dat zeker een groot deel van mijn ongenoegen is. Het is dat elk afzonderlijk systeem verpakt is in een ongecompliceerde online multiplayer-service van een wirwar van beloningen, speurtochten, tijdportalen, middelen, knutselsystemen en… “god lists,” hocus pocus is nog steeds overal en zal je nooit toestaan ​​het te vergeten. Zelfs nieuw vissen op klein wild, wat een geweldige ontspannende tijd moet zijn, vereist een lokaas als beloning voor andere activiteiten. Destiny 2 kan het idee niet bevatten dat je alles zou kunnen doen alleen maar omdat het leuk is.

READ  Een rechter oordeelde in het voordeel van Sony in een rechtszaak van $ 500 miljoen met betrekking tot de communicatie met de controller

Geen van de MMO’s is ooit interessant of lonend. Ze helpen je niet, ze dagen je niet op een zinvolle manier uit, ze vragen je niet om moeilijke beslissingen te nemen en ze voelen geen respect voor je tijd. Dit alles is er gewoon om je bezig te houden. Het is een schande dat een van de beste first-person shooters vastzit in zo’n slechte gratis te spelen MMO, vooral een die nog steeds £ 80 in rekening brengt voor de jaarlijkse uitbreiding en het seizoen.

Ed en Liam voelden allebei hetzelfde toen ze Destiny 2 speelden in Inventory Space, een videoserie over live-service-games.

Season of The Deep gaat nu in première en loopt tot en met 22 augustus. Zie Bungie’s Diep subsite-seizoen Voor een goed overzicht en Patch-notities Voor meer dan 7.000 woorden over vele veranderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *