Ze behaalt overwinningen in het damesvoetbal en volleybal

Natalie Hammer lette op haar achternaam.

De nieuwe speler uit Rockford, Michigan (Rockford HS) scoorde een strafschop in de eerste helft toen het damesvoetbalteam van Hope College maandagavond met 1-0 versloeg van gastheer Kalamazoo College.

Hammer’s doelpunt was het eerste doelpunt gescoord door de Hornets gedurende het seizoen.

Nederlander sloot de reguliere competitie af met een score van 3-1-1 en de MIAA-records. Kalamazoo viel met 4-1.

Met 10:19 te gaan in de eerste helft kreeg Kalamazoo een fout in het strafschopgebied. Hummer nam de strafschop en sloeg met haar rechtervoet de bal in de rechter benedenhoek van het doel.

Dit was het vierde doelpunt van de Hummer-aanvoerder dit seizoen.

Enkele seconden later redde Hope College-doelman Jordan Ellingbo opeenvolgende schoten van Kalamazoo’s Kay Kitola.

Ellingbo, een oudste uit Grand Haven, Michigan, (Grand Haven HS) ging uit het net om de eerste save te scoren, maar de rebound ging meteen terug naar Kitola, die een tweede schot afvuurde. Ellingboe redt opnieuw.

De stand was 1-0 in de eerste helft.

Hope had 23 minuten voor tijd een geweldige kans om te scoren. Kalamazoo werd ingeschakeld om een ​​fout te maken en Hope Advocate Gina Mustafa, een student uit ADA, Michigan (Forest Hills Northern HS), nam de kogel op. Mustafa schoot een schot vanaf 40 meter van Kalamazoo-doelman Hana Wolf, die het vanaf de lat redde.

Hope had slechts twee hoekschoppen per wedstrijd en had pas acht minuten na de wedstrijd zijn eerste corner. De Kalamazoo had maar één hoekschop.

Ellingboe had negen schoten, waaronder vier op doel, en hij redde ze allemaal. De misdaad van Hope had zeven schoten, waarvan zes op doel. Hamer vuurde drie kogels af en Mustafa had twee schoten.

De volgende wedstrijd van Hope is op maandag 19 april bij het MIAA Championship. Koppels worden later deze week bekend gemaakt.

volleybal

In een wedstrijd die werd gekenmerkt door verschillende rondes en ruggen bij DeVos Fieldhouse, waren de laatste twee punten van Charlotte Brecht het meest zeker van allemaal.

Met Hope klampte zich vast aan een voorsprong van 23-22 in de vierde set. match overwinning op College Albion op maandag.

READ  Het VK sluit zich aan bij de oproepen tot een internationale boycot van Russische atleten en sportsponsoring

Een 3-1 overwinning (25-22, 25-15, 28-30, 25-22) bracht het Flying Dutch-record naar 4-0 in het algemeen en in de MIAA. De Britten vielen in beide met 4-1.

“Zij (Albion) hebben een aantal goede spelers in hun team”, zei coach Becky Schmidt. “Ik dacht dat we het heel goed hebben gedaan met het beheren van hun talenten. We hebben veel respect voor (Albion) Kate Winter en Chloe Weber, plus de Libero. En hun ouders doen geweldig werk om een ​​overtreding te managen. Dus ik was echt heel blij met de manier waarop we het zo moeilijk voor ze maakten. Door ze een beetje voorspelbaar te maken met de opslag, en er dan echt voor te zorgen dat onze groep werd gestopt, werd onze verdediging gestopt en klaar om de bal aan te vallen. Ik was erg blij met de manier waarop ons team het wedstrijdplan vanavond heeft geïmplementeerd. “

In de eerste set stond Albion met 7-4 voor maar zeven punten achter de Flying Dutchman, met de kleine knock-out Anna Grunwald (Grand Rapids, Michigan / East Grand Rapids), raisede Hope met 11-7. De Flying Dutchman won met 19-12, maar de Brit scoorde in zijn eentje zeven punten om de stand evenredig te maken met 19-19. Drie kills door Grunewald resulteerden uiteindelijk in Hope’s 25-22 overwinning in de eerste set.

In de tweede set was Hope nooit te laat en had hij de leiding tot een overwinning van 25-14.

De derde set was een heen-en-weer-relatie tussen de twee teams, die 15 keer ruilden met 12 gelijkspel voordat Albion won, 30-28.

Schmidt zei over Hope’s moeilijkheden met de Britten: “Ik dacht dat toen Albion een zware prestatie neerzette en ons een beetje achterliet bij het ontvangen van de dienst, onze aanval een beetje instortte en we echt werden verwacht.” “Toen begonnen ze een beetje ballen tegen ons te gooien omdat ze onze mediators niet zo erg hoefden te eren. Dat was een belangrijk onderdeel van het spel toen we een beetje begonnen te aarzelen op de pass; ze waren in staat om in een enorme hindernis en het leven moeilijker maken voor de slagmensen. “

READ  Nederlandse ster Van Dijk verdedigt wereldtijdritkroon

In de vierde set sprong Hope opnieuw om een ​​grote voorsprong te maken, 15-7, nadat ze twee keer op rij een tweedejaars out-of-whack Jenna Core (Spring Lake, Michigan / Spring Lake) had gedood. Maar nogmaals, de Britten vochten om de stand in evenwicht te brengen met 17-17, waarna ze 20-18 opschoven in de Winter Kill.

De Flying Dutchman gebruikte een 7-2 punt, met als hoogtepunt het doden en blokkeren van Brecht, om de wedstrijd veilig te stellen.

Terwijl Grunewald Hope leidde met 16 kills in een. 142 slag, maakte de outsider Rose Thompson (Coopersville, Michigan / Unity Christian), links afgebeeld, 12 kills in een schitterende 400 hit.

“Rose Thompson speelde een van de beste wedstrijden uit haar carrière”, zei Schmidt. “Ze was erg agressief en nam veel foto’s. Haar aanvalsproductiviteit was vanavond gewoon te groot voor ons.”

Eerstejaars Libero Meggie Wehrmeyer produceerde 22 pits voor Hope. Setters Adair Cutler en Tracy Westra leverden respectievelijk 19 en 15 assists.

Zachte bal

Het softbalteam van Hope College verspilde maandag geen tijd.

De Nederlandse springruiter brak in de eerste helft uit in beide wedstrijden tegen een bezoek aan Manchester University en pakte een paar niet-competitiewedstrijden van vijf wedstrijden in Wolters Stadium.

Hope won wedstrijd 1 met 10-1, dankzij acht wedstrijden aan het begin en spel 2 met 8-0, bedankt voor eerst vier wedstrijden.

The Flying Dutchman verhoogde zijn record naar 15-5.

In de eerste wedstrijd stuurde Hope 11 slagmensen op hun plaats en scoorde er acht. Eerste honkman Kaileen Callow (Plainfield, Illinois / Plainfield HS) sloeg RBI tweehonkslag. Aangewezen speelster Claire Bates (Midland, Michigan / Bullock Creek) sloeg het RBI-nummer.

Rechterhand Kylie Ebeling (Shelby Town, Michigan / Utica) bekroonde het beslissende Grand Slam-toernooi. Het was haar tweede homerun dit seizoen.

Bates voegde twee helften toe in de vierde game.

Manchester United het Nederlandse springpaard 11-3. Winnende bommenwerper raakte Megan Soderblum (Dowagiac, Michigan / Dowagiac) driemaal en liep geen vijf rondes op de heuvel.

In Game 2 begon Soderbloom zijn eerste rally door een van de twee rondes naar het centrum te rijden. Shortstop Savannah Dickson (Niles, Michigan / Edwardsburg), de volgende slagvrouw, volgde hem tweemaal naar links.

READ  Fort Dorchester-jongens uitgeschakeld in derde ronde van play-offs voetbal | Sportvoorbereiding

Callow geplaatst in een dubbele fps RBI.

Ebeling begon als derde met vijf punten door een verdubbeling van de RBI. Middenvelder Beaton Benjamin (Eton Rapids, Michigan / Eton Rapids) speelde een honkslag. Tweede honkman Aryn King (Hudsonville, Michigan / Hudsonville) volgde hem tweemaal.

Amal Authet Manchester 8-2.

Winnende shooter Chloe Haskins (Brighton, Michigan / Brighton) sloeg er twee en gooide één van de vijf actieronden vier wijd.

Golf mannen

Hope College heren golfteam eindigde als vierde tijdens de Calvin Spring Invitational op de Watermark Country Club op maandag.

De slagen van Flying Dutchmen bedroegen in totaal 323 slagen, terwijl Trine University een lage graad had met 303.

Calvin University behaalde de tweede plaats met 307 slagen en Kalamazoo College behaalde de derde plaats met een team van in totaal 310.

Hope leidde nieuwe student Will Robson (Grand Rapids, MI / East Grand Rapids HS), op de foto, die hem zeven punten boven de 79 schoot. Hij eindigde individueel op de 12e plaats.

Een van de stakingen waarmee de Flying Dutchmen uitkwamen was tweedejaars Jack Crawford (Carmel, Indiana / Carmel HS) met een score van 80.

Tennis voor heren

Paul Washington van Hope College werd deze week uitgeroepen tot de beste tennisatleet voor mannen in de Michigan Intercollegiate Athletic Federation.

Een tweedejaars student bedrijfskunde uit Dearborn, Michigan (Dearborn HS) ontving de eer voor het eerst na het winnen van vijf wedstrijden vorige week.

Op 6 april versloeg Washington Calvin University op de vijfde plaats met singles met 6-4, 4-6 11-9 en op de tweede plaats met een tweehonkslag met partner Tyler Stafford, 8-4. The Flying Dutch won de wedstrijd met 8-4.

Vrijdag klom Washington naar de eerste plaats in het dubbelspel met partner Matt Henkel om Hope te helpen Olivet College met 9-0 te verslaan.

Zaterdag verdiende Washington twee punten tijdens Flying Dutchman’s 5-4 nederlaag, buiten de competitie tegen Augustana College (Illinois) met een 6-3 overwinning, 6-3 in het vijfde honkbal en 8-4 in het tweede dubbelspel met Stafford. ​