WVU, UK Speel in de spannende drag

Morgantown, Virginia – Het herenvoetbalteam van de West Virginia University speelde zaterdagavond een 3-3 gelijkspel tegen Kentucky No. 2 in het Dick Dulsk Football Stadium.

In een instant-klassieker voor 2.096 fans stonden de Mountaineers (4-6-3, 1-1-3 Sunbelt), vroeg met 2-0 achter, maar hadden moeite om in de 78e minuut met 3-2 op te schuiven. 8- 0-4, 3-0-2 Sun Belt) tally vanavond om een ​​gelijkspel veilig te stellen.

Een geweldige spits in het vijfde jaar Adam Burchill Hij scoorde het eerste WVU-doelpunt in de 24e minuut, terwijl hij een verdediger/middenvelder was Dion Drummers Hij scoorde twee doelpunten, en vond de achterkant van het net in de eerste helft 61 en 78.

Het VK had een voorsprong van twee doelpunten na slechts 11 minuten in de wedstrijd na opeenvolgende vroege tellingen. Vervolgens maakte Burchell een geweldige feed forward voor beginners af Yutaro Tsukada Op de vierentwintigste om het tekort te halveren.

Dat bleef zo ​​tot het einde van de eerste helft.

In de tweede helft kwamen Drummers in de 61e minuut op gelijke hoogte met een score van 2 met een doelpunt uit een hoekschop van Mountaineer. Stensel, Nederland, scoorde opnieuw op de 78e plaats van de opkomende middenvelder Ryan Crooks Help West Virginia een korte voorsprong te geven, 3-2.

Maar het voordeel was van korte duur, want de Kentucky-rechtsback reageerde na 23 seconden om de stand op 3-3 te brengen.

READ  Ierland Wolven zet tegen Nederland een zeker groen licht op

WVU won het bijna in de laatste 10 seconden van de wedstrijd als junior middenvelder/verdediger Sergio Urs Navarro Hij kreeg zijn hoofd op een hoekschop van Mountaineer. Maar de kans werd gered en West Virginia werd een verbluffende overwinning ontzegd.

Kentucky had een voorsprong van 17-11 op schoten, waaronder 7-6 in schoten op doel. De Wildcats namen ook zes hoekschoppen tegen vier van de WVU.

De drummers liepen voorop met drie schoten – allemaal in een frame. In het doel, de keeper in het tweede jaar Mark Bonner Hij maakte drie hoge saves in zijn carrière.

Als gevolg daarvan gingen de Mountaineers met 0-1-1 op voorsprong tegen het Verenigd Koninkrijk aller tijden. De ploeg is nu thuis ongeslagen in 19 van de laatste 20 thuiswedstrijden, daterend van 24 maart 2021.

Bovendien staat West Virginia nu 4-1-1 tegen de top drie van vijanden in het Dick Delske Football Stadium, dat in 2004 werd geopend.

Vervolgens gaat de actie van de Sun Belt Conference verder terwijl de Mountaineers op woensdag 19 oktober naar Harrisonburg, Virginia reizen voor een wedstrijd tegen James Madison. De aftrap is om 19.00 uur ET.

Voor meer informatie over Mountaineers, volg @WVUMensSoccer op TwitterEn de Facebook En de Instagram.