Wereld Honkbal Softbal Federatie

Puerto Rico won de eerste game in de tweede set en de Venezolaanse Fickelman Ramirez jongleerde met de no-hitter. Mexico versloeg Australië in de toevoegingen

Vanwege het slechte weer zal de nachtwedstrijd tussen Nederland en Korea niet plaatsvinden met de gebruikelijke pre-match viering.

Dag twee – Schema (Alle tijden zijn lokale tijd)

Mexico en Australië 3-2

Angel Camacho stal de knock-out van Solomon Maguire met een verbluffende vuist in de 2e7, waarna hij het winnende punt scoorde als leidende sprinter om een ​​gelijkspel van Javier Sanchez te doorbreken en Mexico een extra overwinning te bezorgen in de tweede helft. Australië.

Na drie snelle ronden bereikte Mexico de top van Groep D toen Brandon Valenzuela van San Diego Padres de RBI-double scoorde.

Christopher Burke, rechtsvoetballer uit het hart van het Mexicaanse nationale team, Frando Sanchez, zette Australië op de laatste plaats op de vijfde plaats.

Sanchez vertrok nadat hij Mitchell Edwards een honkschop had gegeven. Trevis Bazzana kreeg Jordan Suarez van de haak met een RBI-double die de wedstrijd in evenwicht bracht.

Australië was slechts enkele centimeters verwijderd van het winnen van de zevende plaats.

Ángel Camacho scoorde de overwinning van Mexico op de achtste plaats.

Lees verder

Japan @ Duitsland

Japan bereikte de top van Groep B, met Takumi Fujii ten koste van Nicolas Goubert.

Japan voegde een tweehonkslag en driehonkslag toe tegen Goeberts en Nic Kirchhoff en breidde de voorsprong voor rust uit naar 4-0.

READ  Als ik in de positie van Donnie Van de Beek zat, zou ik helemaal niet gelukkig zijn

Puerto Rico en Cuba 5-0

Vier kannen uit Puerto Rico werden tweemaal beperkt tot Cuba. Designated hitter Riccardo de la Torre sloeg twee hits, waaronder een RBI double in de 1e7.

De eerste drie innings ontwikkelden zich als een gegooid duel tussen de Cubaanse linkshander Nikel Cruz en de Puerto Ricaanse rechterhand Alexandre Castro. Ze lieten elk één treffer toe.

Puerto Rico maakte optimaal gebruik van een verdedigende fout met drie opeenvolgende treffers die Cruz de doucheruimte in stuurden en een on-the-fly run tegen loyalist Marlon Vega toevoegden.

Designated hitter Ricardo de la Torre maakte een RBI-double in Part VII tegen Vega om de voorsprong van Puerto Rico te vergroten.

Cuba hield de honken vast aan de onderkant van Game Seven, maar loyalist Sebastian Rodriguez sloot de wedstrijd af met opeenvolgende slagen.

Lees verder

VenezuelaZuid-Afrika 9-0

Rechtsbuiten Wikelman Ramirez pakte een grote treffer op de zevende plaats. De korte Zuid-Afrikaanse speler Joshua brak door en pakte de wedstrijd alleen in het midden. Door het team had zijn opstelling een comfortabele voorsprong opgebouwd.

Nieuwelingen Dylan O’Brien en Wickelman Ramirez maakten drie snelle rondes.

Venezuela nam de leiding als vierde dankzij drie hits, waaronder een tweehonkslag van Jesus Chirinos.

Chirinos voegde nog een tweehonkslag toe in de derde en vijfde aanval van de Venezolaan, die de score brak.