Weber leidt Montana 96-88

Ogden, Utah (AFP) – Drie spelers scoorden elk 17 punten en een vierde van 16 en alle vijf rookies scoorden een record met dubbele cijfers, toen Webber State Montana ongeslagen uit Big Sky versloeg met een overwinning van 96-88 op donderdag. nacht.

Seikou Sisoho Jawara, Dontay Bassett en Isiah Brown scoorden 17 punten en Zahir Porter voegde er 16 toe toen de Wildcats (10-4, 5-2 Big Sky Conference) 68% schoten in de tweede helft. Cody Carlson scoorde 10 punten met zeven rebounds.

Abd Mohamed scoorde 18 punten voor Bobcats (9-4, 6-1), wiens winning streak van zeven wedstrijden werd verbroken. Gobril Bello scoorde 17 punten. Amine Adamou en Xavier Bishop scoorden elk 15 punten. Tyler Patterson en Burga Fernandez scoorden elk 10 doelpunten.

De Bobcats stonden in de eerste helft met 45-43 voor, maar Webber State opende de tweede helft met 9-2 en vertraagde niet.

Weber State scoorde 38 velddoelpunten van de 60 met een schot van 63% en 21 van de 31 na de rust van de eerste helft.