Wat voor voetbalseizoen staat ons te wachten?

Winnen smaakt zoet, maar verliezen levert lessen op die je slimmer laten spelen.
Het beste nieuws van vorig seizoen is dat Pelion Hai weer een winnaar is. Ze hebben dit jaar kwalificatiewedstrijden gedaan.
Gefeliciteerd, Panthers.
Het volgende beste nieuws is dat de meeste Chronicle Country-teams winnende nummers scoorden, aangezien Gray Collegiate 8 van de 9 wedstrijden won.
Nee, ik ben de Hollandse doorn niet vergeten. Silver Foxes en trainer Tom Notes wonnen hun vijfde opeenvolgende 5A-staatskampioenschap. Geen enkel SC 5A openbaar secundair team deed dit.
Het Hammond Private School-team van Eric Kimry heeft slechts zes overheidstitels gewonnen. U kunt aan de bank zeggen dat de Silver Foxes dat record volgend seizoen zullen gelijkmaken.
Een paar SC-teams, Clemson en Crystal Carolina wonnen hun conferentietitels.
Coastal Carolina Jamey Chadwell’s coach is uitgeroepen tot Associated Press’s Coach of the Year.
In zijn derde jaar leidde Chadwell het team naar de eerste Sunbelt Conference-titel en een reguliere seizoen van 10 overwinningen.
Zijn spelers hebben 16 tips van de All-Sun Belt, inclusief 10 First Team-tips.
Clemson versloeg Notre Dame in het ACC-spel en had een beter record dan dat van Ohio, dat slechts 6 wedstrijden speelde.
Maar in een verrassende overwinning versloeg Buckeyes # 2 de Clemson 49-28 in de Sugar Bowl.
Ja, ik had verwacht Clemson wint met meer dan de inzetlijn 6,5 punten.
Ohio State QB Justin Fields neergeschoten door Clemson-middenvelder James Skalsky in de eerste helft.
Skalski werd weggestuurd om te mikken, maar Fields raakte gewond bij een gewaagde prestatie. Hij stak de Tigers aan met 22 van de 28 assists en 385 yards en beschermde zijn aanvallende streak gedurende 98% van de wedstrijd, en de Ohio State nam wraak na het verlies van vorig jaar tegen Clemson. In de tweede helft legde Fields de wedstrijd weg met een TD-pass vanaf 56 meter.
geloof je Brent Venables verdedigen sloot 7 TD’s in één wedstrijd?
Fields versloeg Trevor Lawrence van Clemson, die achterliep nadat de Tigers in de eerste helft drie doelpuntloze bezittingen hadden. De middenvelder van Clemson heeft 33 van de 48 passes voor de 400 meter en twee touchdowns voltooid.
Nu worden Lawrence en co-ster Travis Etienne de profs. Voor Clemson is hij de volgende. Er is nog een seizoen om voor te bereiden.
Er is dit jaar geen nationale titel maar we zullen allemaal herstellen.