Voogdvrouwen: Samantha Dutch

Neem de controle over de maan – Als je naar bepaalde universiteiten in het hele land gaat, kan het moeilijk zijn om je meteen in te schrijven en je stempel op het programma te drukken. Eerstejaarsstudenten hebben vaak moeite om een ​​praktische leerervaring op te doen in hun eerste paar semesters, vooral op het gebied van mediakunst en journalistiek. Voor student Samantha Deutch verspilde ze geen tijd met het maken van impact op RMU Sentry Media.

In haar tweede semester heeft Dutch al verschillende rollen op zich genomen in de Sentry Media-scene, waaronder een nieuwe rol als Social Media Director voor door studenten beheerde media.

De pionier op het gebied van digitale film en televisie maakte van de gelegenheid gebruik om lid te worden van de redactie nadat hij hoorde dat de functie beschikbaar was. Ik voelde me op mijn gemak bij het nemen van de leiding vanwege mijn eerdere ervaringen met toonaangevende sociale mediaplatforms.

“Ik wist dat ik iets wilde doen, maar ik wist niet wat. Ik wilde nog niets doen met schrijven of zoiets groots, dus ik dacht dat sociale media leuk zou worden.” dit voor onze social media-muzikant op de middelbare school. “

Door vroege ervaringen met Robert Morris, toont de Nederlander haar ijver en toewijding aan haar toekomstige inspanningen. De Nederlandse schrijft veel van haar harde werk en passie voor de mediakunst toe aan twee machtige vrouwen in haar leven.

Hoewel geen van de broers en zussen opgroeide, speelde de Nederlandse neef Emily een integrale rol in haar leven, wat haar hielp haar interesse in digitale cinema te bewijzen.

READ  Nederlander van der Poel wint klassiekers Parijs-Roubaix

“Emily was altijd mijn persoonlijke rolmodel. Ik had geen broers en zussen toen ik opgroeide, dus zij en ik waren altijd dichtbij, en ze was altijd als mijn zus die me hielp met alles wat ik nodig had.” Ze introduceerde me in de mediakunst omdat ze is zo’n geweldige videopersoonlijkheid.

Hoewel er geen broers en zussen zijn, heeft Deutch een hechte band met haar moeder gekregen en heeft ze veel van haar inspiratie gevonden.

“Een van de dingen die ik zo leuk aan haar vind, is haar creativiteit en haar hart bij alles wat ze doet,” zei Dutch. “Ze geeft echt veel om alles wat ze doet.”

In het tweede semester bekleedt Nederlands al een redactionele functie, maar schrijft ze ook mee voor Sentry Media en Colonial Sports Network. Ze heeft haar aanwezigheid ook bekend gemaakt op RMU-TV, waar ze verschillende rollen heeft vervuld, waaronder een on-air personage in ‘Sports Talk In The Burgh’ en ‘Colonial Sports Center’, waar ze werkte als co-producer voor ‘RMU Extra, “en een handvol rollen. Andere in verschillende shows.

Het is normaal dat een eerstejaarsstudent achter de schermen betrokken raakt bij RMU TV, maar in de ether komen kan een sprong in het diepe zijn. De Nederlanders besloten er echter pas na de eerste week op de campus naartoe te gaan.

“Het werd nog verergerd door de sneeuw toen ik naar het resort kwam. Ik was aan het trainen om een ​​talent te worden bij een sportshow, toen dacht iedereen” Hey talent “, en ik dacht op dat moment niet aan talent. Ik ging voor en telkens als de aanmeldingen uitgingen, gooide ik het talent op die shows, ‘zei Dutch.

READ  Wolverine brengt er vier tijdens de vroege ondertekeningsperiode

Hoewel Dutch haar wens heeft geuit om een ​​on-air personage te zijn in verschillende shows, geeft ze toe dat deelname aan een door mannen gedomineerde talentenjacht niet eenvoudig was, maar ze genoot van de ervaring.

“Het is leuk om een ​​nieuw gezicht en een nieuw gevoel aan dingen toe te voegen, maar het is absoluut eng”, zei Dutch.

Een andere manier waarop de Nederlanders zich ook tot hun moeder verhouden, is door in zeer mannelijke omgevingen te werken.

“Ik heb ook in veel mannelijke omgevingen gewerkt met veel verantwoordelijkheid, maar ze bezit zichzelf”, zei Dutch.

In Robert Morris hebben Nederlanders haar hele leven te maken gehad met obstakels waarmee vrouwen in een overwegend mannelijke omgeving worden geconfronteerd, maar persoonlijk heeft ze tot nu toe in haar leven geen obstakels ondervonden omdat ze een vrouw was.

In haar vakgebied vindt Dutch dat vrouwen de neiging hebben om een ​​moeilijk pad te bewandelen en benadrukt ze het belang van Women’s History Month.

“Over het algemeen vind ik het op dit gebied moeilijk voor een vrouw om in de filmwereld te werken om te bewijzen dat ze al het werk kan doen dat een man kan doen”, aldus Dutch. “Ik denk dat het belangrijk is om alles wat vrouwen doen te respecteren, omdat ze zo vaak opzij worden geduwd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *