Update: Nederland heeft Houston Sterling gesloten. Volgende Pine Tree – Port Arthur News

NEDERLAND – Kort na een trage start staat de aanval in Nederland op scherp achter de grote serie Josh Mazyck om de Bulldogs naar een 37-0 overwinning op Houston Stirling te leiden in de Divisie 2 A-Klasse duo-ronde van donderdagavond in Bulldog Stadium.

Mazyck eindigde een wedstrijd op 117 meter met een snelheid van 16 optredens. Scoor op landingsafstanden van 19 en 22 meter. Beau Seymour voegde 64 yards toe aan zes karren en twee touchdowns.

Nederland running back Josh Mazyck ziet de running room op voorsprong als aanvallende lijnspeler Jack Bieber (76) voor hem blokkeert. (IC Morell / Nieuws) 12-10-20

Renee Cunningham voltooide 11 van de 18 passen voor 160 yards en één touchdown. De Kyndon Fuselier was zijn belangrijkste doelwit en trok zes grepen naar 132 meter, inclusief een val van 20 meter.

Hoewel de aanval op Nederland zich op 419 yards bevond, waarvan 259 op de grond, was het de verstikkende verdediging van de Bulldogs die de Raiders van het scorebord hield. Ze beperkten het Britse pond tot slechts 101 meter van de totale aanval

Met 17-0 om het derde kwartaal te beginnen, hervatte Nederland waar het werd onderbroken in het tweede kwartaal. Nadat ze waren gestopt tijdens hun eerste reis van het kwartaal, spanden de Bulldogs snel hun spieren door drie bezittingen op rij te scoren. Het enige dat nodig was, waren vier toneelstukken op rij. Seymour had 37 yards en scoorde op 4 yards om de voorsprong van Nederland uit te breiden naar 24-0.

Nadat hij de indringers nog drie keer had gedwongen, duurde het niet lang voordat de Bulldog scoorde. Mazyck begon 12 meter te rijden. Cunningham’s hit de Fuselier gedurende 53 yards zou zijn geland als er niet een blinde zijwaartse strafschop was geweest. Cunningham vond Fuselier in het volgende spel voor een slag van 20 yard om de score 0-31 te maken.

Holland-verdediger Bo Seymour houdt de bal vast en probeert een Houston Sterling-tackle te breken. (IC Morell / Nieuws) 12-10-20

De Bulldogs eindigden met scoren voor de Seymour 5-yard TD Tour, zijn tweede in de wedstrijd. Het extra punt van Ethan Vincent was niet goed met 37-0.

READ  Zuckerberg: Trump gebruikt momenteel misschien geen Facebook en Instagram | direct

Na een eerste kwart zonder doelpunten vond de aanval van Nederland de weg naar het tweede kwart. In de eerste actie van de kwart scoorde Mazyck op een touchdown-rally vanaf 19 meter om de stand op 7-0 te brengen.

De Bulldogs-verdediging werd driemaal gedwongen in bezit te komen van de daaropvolgende Sterling. Nederland nam de leiding in Raiders 48 en zette daarmee de tweede scorecampagne op rij neer.

Mazyck ontgrendelde de schijf met 11 meter. Tegenover de vierde en achtste plaats raakte Cunningham de Kyndon Fuselier om 11 meter te voltooien om het rijden levend te houden. Mazyck scoorde in de volgende wedstrijd en sloeg 22 meter over de rechterkant van de TD om er 14-0 van te maken met een 7:21 over in het tweede kwart.

Evan Whitehead van Nederland onderschepte Anthony Brown bij het volgende balbezit van Sterling en gaf de Bulldogs de bal op eigen kracht. Na 10 meter door Mazek koppelde Cunningham Fusziler gedurende 33 meter aan Stirling 37.

Op de derde en dertiende plaats raakte Cunningham Lance Nicholasora van 18 meter tot 22 meter. Mazyck’s 7-yard race gaf de Bulldog zijn eerste en doelpunt op 10. Het rijden werd gestopt en Nederland moest genoegen nemen met een 25-yard fieldgoal van Payne Barrow met: 11 over in het kwart. De teams gingen de kleedkamer binnen met een 17-0 voorsprong voor Nederland.

Het spel veranderde toen …

Mazyck scoorde in de eerste wedstrijd van het tweede kwartaal vanaf 19 meter en bezorgde de Bulldogs een 7-0 voorsprong. De verdediging van Nederland dwong een halt af, wat leidde tot een TD-run van 22 meter om de voorsprong op te drijven naar 14-0 en de Bulldogs waren op weg naar de overwinning.

READ  Steven Himmelt Holland wil stads- en militaire dienstveteranen eren; Deel vandaag - Port Arthur-nieuws

De wedstrijdbal gaat naar …

Mazyck, die alle longen bestuurde met 117 yards op 16 patronen en TD-runs had van 19 en 22 yards.

Belangrijkste statistieken …

Nadat Nederland hun start had getrokken, kwam Ethan Fobbs in de wedstrijd en sprintte 49 meter op zes karren. De Britse pondspeler Anthony Brown voltooide 8 van de 21 passes op 26 yards en longe 10 keer voor 11 yards. Vernon Moseley had 27 meter te hard rijden op vier karren.

De volgende …

Nederland speelt tegen Pine Tree, de winnaar van 34-28 overuren van A&M Consolidated, volgende week in de 5A Division II Zone-kwalificatiewedstrijden.