Sportnieuws van vandaag: wat je moet weten

De Black Caps leidden met 115 punten na dag twee van hun tweede wedstrijd van de ronde tegen County Selection in Chelmsford.

afbeelding: foto maken

Na 362 punten in de eerste rondes te hebben behaald, versloeg Nieuw-Zeeland het provincieteam met 247 punten.

Spinner Ajaz Patel liep voorop met 3-32 van 16 verhogingen, terwijl kleermakers Kyle Jamieson en Blair Tickner duurder waren maar elk twee wickets verdienden.

De Black Caps kregen er in de tweede ronde één te pakken, waardoor ze ongedeerd op 0-0 hun onderbroek bereikten.

Eerder bliezen de bezoekers de resultaten van hun eerste innings op dankzij enkele krachtige lage treffers.

Nadat Matt Henry met pensioen ging en niet uitkwam op 65-jarige leeftijd, zette hij Cam Fletcher (niet uit 50) en Patel (36 niet uit) in een ongeslagen positie voor de negende van het wicket van 64.

– RNZ

Nieuw-Zeelands voetbalelftal nadert Queen Sirikit Cup

Het Nieuw-Zeelandse damesgolfteam heeft de 42e Queen Sirikit Cup niet gewonnen.

De Kiwi-kant van Vivian Lu (Royal Auckland en Grange), Fiona Xu (Titirangi) en Eunseo Choi (Takapuna), tweede na Japan in Singapore.

Choi uit Nieuw-Zeeland schittert op de Queen Sirikit Cup, Singapore, mei 2022.

Unseo Choi
afbeelding: geleverde

Choi en Choi hadden allebei twee treffers, respectievelijk gelijk en één punt.

Nieuw-Zeeland heeft nog een team, wat betekent dat ze onder de 13 zijn geëindigd. Japan schoot als team vijf onder par en eindigde op 20 onder par.

Choi reed de kiwi de poort uit en speelde hard om 18e te eindigen op het singles-klassement na rondes 72, 79, 71 en 72.

READ  Nederland en China wonnen de gouden medaille voor surfen

Shaw eindigde de band als 10e in de onder één, in rondes van 70, 69, 75 en 73.

Lu kreeg vandaag een score van 81 zonder te tellen.

Nieuw-Zeeland was op zoek naar hun eerste overwinning sinds 1999.

Fox is de baas op de Dutch Open

De Nieuw-Zeelandse golfer Ryan Fox stond centraal op dag twee van de Dutch Open.

Na te zijn begonnen met een solide openingsronde van twee onder par, lanceerde Fox een ronde van vijf onder par van 67 op zaterdag (Nieuw-Zeelandse tijd) om een ​​gedeelde vijfde plaats te behalen.

Nieuw-Zeelandse golfer Ryan Fox

Oakland mixte een five-bird en een eagle op een 12-hole van vijf Nationals met twee bogeys om te bewegen met drie schoten van de Portugese leider Ricardo Gouveia.

Ondertussen verloor Stephen Alker in een teleurstellende tweede ronde van de gezamenlijke leider naar een gedeelde derde plaats in het PGA Championship in Michigan.

De briljante Alker schoot een indrukwekkende openingsronde van zeven onder 64 par.

Maar hij worstelde om op dag twee te beginnen en maakte twee geesten en slechts één vogel om achter de leiders Stephen Ames en Scott McCarron te staan.

Michael Campbell eindigde op een gedeelde 30e plaats na het beëindigen van een niveau-openingsronde met één onder de twee tweede ronde.

– RNZ

Lawson ontdaan van voorsprong in bochten in Monaco

De Nieuw-Zeelandse coureur Liam Lawson is van poleposition ontdaan tijdens de iconische Formule 2-race in Monaco.

Lawson werd veroordeeld voor het niet vertragen onder een gele vlag nadat kampioensleider Felipe Drogovic tijdens de kwalificatie tegen een muur was geslagen.

De gastheren besloten dat hij zijn snelheid niet significant had verminderd, ondanks het zien van de gele vlaggen en het gele lichtbord op de post van de maarschalk.

Als gevolg hiervan werd de beste tijd van Lawson weggelaten en werd in plaats daarvan zijn tweede beste tijd gebruikt.

Hij zal als vijfde starten voor de hoofdrace, terwijl hij elfde zal zijn op de startgrid voor de sprintrace nadat hij vijf extra plaatsen had verloren.

– RNZ, F2

Carrington en Hoskin in finale 2500m K

Lady Lisa Carrington bereikte opnieuw een finale in de tweede World Cup Regatta bij de kanosprint in Polen.

Na het winnen van de kwalificatie en de halve finale in de K1 500m op dag één, werkte vijfvoudig Olympisch kampioen Alicia Hoskin samen met Alicia Hoskin in de K2500m op dag twee.

Nieuw-Zeelandse peddel Alicia Hoskin.

En de Olympische Spelen in Tokio eindigden als tweede in hun kwalificatie, voordat ze een kleine overwinning behaalden in de halve finale, waarbij ze het Franse duo Manon Houston en Leah Gamelot met 0,06 seconden versloegen.

Onder de andere Nieuw-Zeelanders in de wedstrijd op dag twee wonnen Ben Duffy en Curtis Emery de kwalificatie en werden vijfde in de halve finale om zich te plaatsen voor de B-finale op de K2500m voor heren.

Ashton Reiser en Ben McCallum eindigden als vijfde in hun play-offs en als zevende in de halve finale om de C-finale te bereiken.

Olivia Brett en Tara Vaughn kwalificeerden zich voor de halve finales van de K1 200m voor dames met respectievelijk de vierde en vijfde plaats in de heats.

READ  Minister-president Rutte ziet vooruitgang in gesprekken over Amerikaanse chipexportbeperkingen

James Monroe en Zach Ferkins kwalificeerden zich voor de halve finales van de K1 500m voor heren nadat ze als derde waren geëindigd in hun respectievelijke heats.

Venus plaatste zich voor de derde ronde op Roland Garros

Michael Venus en zijn Duitse partner Tim Putz hebben zich geplaatst voor de derde ronde van het herendubbel op de French Open in Parijs.

Het zevende reekshoofd versloeg de Fransman Benjamin Ponzi en Arthur Rinderknech met 6-4 6-4 in één uur en 24 minuten.

Nieuw-Zeelander Michael Venus (links) en Tim Putz uit Duitsland tijdens de Australian Open.

Venus is opgetogen over de manier waarop hij en Poetz het samen hebben aangepakt nadat de Duitser het grootste deel van het gravelseizoen had gemist met een enkelblessure die hij opliep tijdens de Monte Carlo Masters.

“Je weet nooit wat er gaat gebeuren”, zei hij.

“Maar het was geweldig om weer met hem op het veld te staan ​​en sommige dingen waar we aan hebben gewerkt hebben praktisch goed gepresteerd. We zijn allebei duidelijk over wat we individueel en als team proberen te doen.”

Venus en Poetz nemen het op tegen Jean-Julien Roger en Marcelo Arevalo Gonzalez als 12e of de Franse wildcard Enzo Coacod en Manuel Gennard voor een plaats in de kwartfinales.